Aspirator portabil Dyson DC62 Extra – pareri si review

Aspiratorul portabil reprezinta un electrocasnic din ce in ce mai prezent in locuintele din Romania. Este un aparat mic si util totodata, cu un design compact, ideal pentru indepartarea parului de animale de pe covor sau canapea. Un aspirator portabil poate inlocui cu succes aspiratorul traditional.

Caracteristici si avantaje aspirator portabil Dyson DC62 Extra

Daca visezi sa ai in locuinta un aspirator puternic si performat totodata acest aparat este ideal pentru tine. DC62 reprezinta cel mai cunoscut model al brandului Dyson si se bucura de un succes enorm in randul utilizatorilor. Acesta este unul din cele mai puternice aspiratoare portabile de pe piata. Insa atuurile sale nu se opresc aici. Este usor de manevrat, practic, usor si performant pe toate suprafetele. Acest aspirator functioneaza pe baza unei baterii Lithium-Ion cu o autonomie de 20 de minute si un timp de incarcare de aproximativ 3.5 ore. Aceste baterii nu numai ca au capacitatea de a se reincarca mult mai rapid decat vechile modele ci si de a propune o autonomie mai lunga.

Acest aspirator portabil cantareste 2,1 kilograme si rezervorul sau are o capacitate de 0,35 litri. Greutatea sa este redusa pentru a permite trecerea dintr-o incapere in alta dar si aspirarea tavanului sau a peretilor. Motorul sau digital V6 il face unul din cele mai puternice aspiratoare de pe piata, eficient pe absolut orice suprafata. Tehnologia 2 Tier Radial ii permite sa aspire cele mai fine particule de praf, sa inlature orice tip de mizerie. Tehnologia ciclonica a fost si ea imbunatatita odata cu acest model pentru a spori fluxul de aer si de a fi capabil sa capteze cele mai fine particule de praf.

Acest aspirator portabil este echipat cu tehnologia Ball. Tubul sau telescopic il face mai usor de manevrat. Dispune de un design perfect echilibrat. Curatarea rezervorului de colectare a prafului si mizeriei se face prin simpla apasare a unui buton. Este livrat cu o perie motorizata conceputa din filamente din fibra de carbon si peri rigizi pentru a aspira cele mai fine particule de praf de pe suprafete precum parchetul si gresia dar si mizeria incrustata de pe covoare sau mochete. Un aspirator portabil eficient si usor de folosit de oricine.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here