Aspirator Portabil Dyson V6 Animalpro+ – pareri si review

De-a lungul timpului aspiratoarele au evoluat enorm din punct de vedere tehnologic. Au devenit mult mai silentioase si mai eficiente iar marimea lor s-a micsorat considerabil. Exista azi pe piata o gama larga de aspiratoare printre acestea numarandu-se si aspiratorul portabil. Aspiratorul portabil este din ce in ce mai popular datorita faptului ca este la fel de eficient si performant ca un aspirator clasic si este mai compact si mai usor de utilizat.

Caracteristici si avantaje aspirator portabil Dyson V6 Animalpro+

Acest aspirator portabil este ideal pentru curatarea tuturor suprafetelor gratie periei sale late si periei motorizate din dotare. Reincarcabil, acest aspirator ofera 20 de minute de aspirare si inlatura in mod eficient cele mai fine particule de praf si mizeria incrustata dintr-o singura trecere. Este dotat cu un motor digital V6 care asigura un mai bun randament energetic si o rapiditate in actiune.

Aspiratorul este dotat cu tehnologia 2 Tier Radial ceea ce inseammna ca cei 15 cicloni ai sistemului 2 Tier Radial dispusi pe 2 nivele lucreaza in paralel pentru a spori debitul de aer aspirat si pentru a capta si cele mai fine particule de praf. Aspiratorul dispune de doua moduri de putere si autonomie: utilizatorul dispune de doua viteze pentru modularea puterii in functie de nevoi: 20 de minute putere normala si 6 minute de autonomie pentru putere maxima, ideala pentru a duce la bun sfarsit sarcinile mai dificile.

Dyson Mini morized tool Mini peria rotativa din dotare, a fost special conceputa pentru inlaturarea parului de animale, a murdariei mai dificile si pentru a putea fi folosita pentru curatarea canapelelor, a interiorului masinii sau mobilei, etc. Peria motorizata din dotarea aspiratorului curata in mod eficient toate tipurile de pardoseli.

Perii rigizi de nylon indeparteaza praful si mizeria adanc fixate in mochete sau covoare. Fibrele de carbon elimina praful fixat pe pardoselile tari. Aspiratorul dispune de un filtru lavabil garantat pe intrega durata de functionare a aspiratorului. Are o greutate de doar 2,11 kilograme ceea ce faciiteaza transportarea sa dintr-o incapere in alta. Un singur dezavantaj are acest aspirator portabil, pretul putn cam piperat pentru buzunarele multor romani.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here