Aspirator portabil Dyson V6 Motorhead – pareri si review

Un aspirator portabil vine cu o performanta asemanatoare cu cea a modelelor clasice insa, spre deosebire spre acestea din urma, sunt mult mai comode, sunt mai usor de manevrat si se pot folosi fara probleme si in spatiile mai mici, inclusiv in colturi, mai greu accesibile de obicei. Un aspirator clasic si mai greoi ar ajunge cu mai mare dificultate in aceste spatii. Principalul avantaj al acestui tip de aspirator este faptul ca vine echipat cu un acumualator care ii ofera o libertate si mai mare de miscare.

Caracteristici si avantaje aspirator portabil Dyson V6 Motorhead

Aspiratorul portabil este conceput pentru toate tipurile de suprafete, de la covoare la mochete, de la parchet la gresie. Este echipat cu o perie motorizata, ideala pentru orice tip de suprafete. Motorul digital V6 asigura un mai bun randament energetic si o rapiditate in actiune. Dimensiunile reduse ale acestui aspirator permite ca acest aspirator sa fie mai usor de manevrat si transportat dintr-o incapere in alta a locuintei.

Aspiratorul portabil beneficiaza de Tehnologia 2 Tier Radial. Cei 15 cicloni ai sistemului 2 Tier Radial dispusi pe 2 nivele lucreaza in paralel pentru a spori debitul de aer aspirat si pentru a capta si cele mai fine particule de praf.

Peria motorizata este extrem de eficienta, curata rapid toate tipurile de pardoseli.
Perii rigizi de nylon sunt capabili sa indeparteze praful si mizeria adanc fixate in mochete si covoare. Fibrele de carbon elimina praful fixat pe pardoselile tari.

Utilizatorul dispune de doua viteze pentru modularea puterii in functie de nevoile sale: 20 de minute gratie bateriei Li-ion in putere normala si 6 minute in putere maxima pentru sarcinile mai dificile. Dotat cu un filtru post motor, acest aspirator portabil este capabil sa aspire cele mai fine particule de praf, de pana la 0,3 microni (polen, mucegai sau bacterii). Aspiratorul este prevazut cu o statie de incarcare murala ceea ce permite depozitarea aparatului in timpul incarcarii si stocarea accesoriilor aditionale. Cantareste doar 2,28 kilograme ceea ce inseamna ca este deosebit de pratic si usor de manevrat. Un singur dezavantaj: pretul cam ridicat pentru buzunarele romanilor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here