Aspirator Portabil Dyson V6 Top Dog, Tehnologie Radial Root Cyclone – pareri si review

Un alt model de aspirator care merita toata atentia cumparatorilor este aspiratorul portabil Dyson Top Dog cu o tehnologie Radial Root Cyclone, cu un rezervor de 0.4 litri si o autonomie de 20 de minute. Este un aspirator modern, cu un design foarte frumos, un aspirator fara sac, mic si foarte cochet, pentru mai multe tipuri de suprafete, dar mai ales pentru masina si pentru locuinta. Nu este genul de aspirator pe care cineva il poate cumpara pentru a aspira diverse suprafete din casa, ci este ca si o completare a aspiratorului de acasa, pentru suprafetele care nu pot fi curatate cu o atat de mare lejeritate.

Puncte forte aspirator portabil Dyson Dyson V6 Top Dog

Genul acesta de aspirator pentru aspirare uscata se alimenteaza cu acumulator, este usor de gestionat si de manevrat cu o singura mana, este ideal pentru cumparatorii care pun pret pe curatenie si pe felul in care arata casa, masina si diverse suprafete precum mobila sau canapelele. Este un aspirator care nu cantareste mai mult de un kilogram si jumatate, un aspirator ce foloseste tehnologia Dyson 2 Tier Radial Cyclone, insa este destul de costisitor si are o capacitate de colectare mica, de doar 0.4 litri, si o putere de aspirare de 100 de W. Autonomia este de 20 de minute, si zgomotul produs de cele mai multe ori este deranjant pentru ca atinge valori si de 87 de decibeli. Designul este foarte interesant iar performantele sunt destul de bune.

Ce este de apreciat la acest aspirator este faptul ca este portabil, este mic si face lucruri uimitoare, curata suprafete foarte murdare, isi merita review-urile pozitive si aprecierile de la utilizatori pe internet si este o investitie exceptionala. Depozitarea este simpla, manevrarea este si mai simpla, performantele si fiabilitatea sunt calitati ce nu pot fi trecute cu vederea, este un aspirator rapid, are o perie mini turbo care indeparteaza praf si alergeni, are un recipient de colectare foarte igienic care se goleste la o simpla apasare de buton si capteaza toata murdaria si particulele foarte mici de praf.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here