Aspirator profesional cu injectie-extractie Kertec/Ex 121 – pareri si review

Cine nu isi doreste un aspirator nou care sa depaseasca pe cel deja existent insa care nu mai face fata cerintelor familiei sau a companiei? Oricine si-ar dori sa isi cumpere un aspirator modern, ideal pentru praf si lichide, cu o putere mare de aspirare si un aspect super modern. Modelul cu injectie-extractie Kertec/ Ex 121 se incadreaza in toate aceste cerinte. Cu o putere de 1250 W si o capacitate de 21 de litri, roti mobile si pompa cu vibratii, plus accesorii de curatat mochete si tapiterii, este cea mai buna investitie a anului!

Puncte forte aspirator injectie-extractie Kertec/ Ex 121

Modelul de aspirator injectie-extractie Kertec/ Ex 121 este foarte compact si usor de utilizat. Are un rezervor inovator si este singurul model din gama sa prevazut cu un kit standard de aspirare uscata. Se poate utiliza in numeroase domenii de activitate, nu numai la domiciliu. Asadar, este un aspirator perfect pentru curatare umeda, curatatorie chimica, curatarea hotei, spalarea scaunelor tapitate si curatarea pardoselilor, a mochetelor, etc.

Are o latime de 41 de cm si o inaltime de 59 de cm, ceea ce inseamna ca nu este greu de manevrat si imposibil de depozitat. Lungimea cablului atinge 8 metri si jumatate, perfect pentru camerele mai spatioase. Se alimenteaza la retea si aspirarea se face cu spalare pe mai multe suprafete. Dispune de un furtun flexibil hidraulic complet.

Sacii sunt de hartie, filtrul este de poliester cu inel sau filtru cu burete pentru lichide. Vine “la pachet” cu numeroase accesorii, precum capul de curatare pentru mochete, capul pentru curatare tesaturi si furtunul hidrolitic, o perie din plastic pentru praf, un cap pentru aspiratie, prelungitor din plastic, precum si o perie rotunda.

Aspiratorul injectie-extractie Kertec/ Ex 121
foloseste tehnologia By Pass, are capacitatea de colectare impresionanta de 21 de litri si isi face treaba asa cum se cuvine. Este un model destul de costisitor, dar si destul de galagios, insa isi merita toti banii pentru felul in care aspira si functiile pe care le are. in plus, are un design foarte frumos, impresionant chiar, de culoare galbena, un aspect asemanator cu cel vazut la prezentari ale produselor viitorului.

In concluzie, cei care vor sa investeasca banii intr-un aparat de aspirare modern si complet echipat sunt invitati sa isi faca o parere citind caracteristicile acestui produs, injectie-extractie Kertec/ Ex 121.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here