Aspirator profesional cu sac Fakir S20E – pareri si review

Un aspirator destul de costisitor pentru posibilitatile oamenilor de rand insa si foarte performant este aspiratorul Fakir. Este un produs care nu trebuie sa lipseasca din gospodariile care se respecta, un produs impresionant atat din punct de vedere al designului cat si al performantelor. Aspiratorul este profesional, deci poate fi folosit si in cadrul firmelor mai mici, are o cuva de 15 litri si un sac de 8 litri. Acest aspirator ce vine din Germania dispune de un tub telescopic cu o putere de 800 de W, cu un filtru HEPA si un aspect realmente placut.

Avantaje aspirator profesional cu sac Fakir S20E

Acest aspirator cu siguranta va incanta pe oricine. Are un design compact, arata foarte bine, nu consuma mult iar calitatea germana isi va spune cuvantul dupa cativa ani de folosire. Aspiratorul aduce satisfactie dupa prima utilizare, este renumit pentru premiul obtinut in domeniu si pentru faptul ca au fost folosite cele mai bune materiale pentru a-l crea. Are o tehnologie noua care combina puterea eficienta a aspiratoarelor cu economiile de energie. Este vorba de un aspirator foarte silentios, care nu vibreaza, care are o izolatie fonica din cutia motorului si dispune si de o perie silentioasa speciala. Are un zgomot ce atinge doar 54 de decibeli si se va dovedi accesoriul perfect acasa, la birou sau in hotel, in unele spatii publice sau cabinete medicale.

Aspiratorul profesional poate fi folosit cu succes si de catre persoanele alergice, are un design deosebit, fiind creat in colaborare cu cei mai prestigioase firme de design din Germania, este distins cu un prestigios premiu pentru calitate, usurinta in folosire si functionalitate si este desemnat produsul anului.

Are cinci roti, deci o mobilitate crescuta, are protectie crescuta datorita constructiei robuste si erogonomice, o greutate mica, ceea ce face aspiratorul usor de mutat, si o lungime foarte mare a cablului, de pana la 12 metri si jumatate, plus o capacitate mare a rezervorului. Aspiratorul este o investitie ideala pentru cei ce cauta produse de buna calitate, fara sa tina cont de pret, produse profesionale pe care sa le poata folosi si acasa si la birou. La un raport calitate-pret bun, aspiratorul Miele este alegerea ideala!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here