Aspirator profesional cu sac- TASKI Vento 8 – pareri si review

Aparatele profesionale de curatat sunt din ce in ce mai cautate de catre gospodinele care isi doresc sa aiba parte de un ajutor de nadejde in locuinta. Acestea sunt performante si eficiente reusind sa reduca la jumatate timpul petrecut de utilizatori pentru curatarea intregii gospodarii

Avantajul achizitionarii aspiratorului profesional cu sac- TASKI Vento 8

Are o capacitate de colectare a sacului de pana la 8 l ceea ce ofera un grad ridicat de autonomie gospodinelor pentru ca nu necesita schimbarea sacului dupa fiecare utilizare. Modelul de fata poate fi folosit cu incredere o perioada indelungata de timp fara ca puterea de aspirare sa sufere modificari pe masura ce sacul se umple.

Designul este unul interesant si modern, in acelasi timp, dar care reuseste sa se integreze la perfectie in orice locuinta. Mai mult decat atat, modelul de fata are si niste dimensiuni compacte care permit depozitarea cu usurinta fara sa ocupe prea mult loc. Spre deosebire de aparatele voluminoase acesta este foarte usor de manevrat si mai ales foarte usor de transportat dintr-o incapere in alta astfel incat procesul de aspirare se transforma intr-o activitate placuta.

Aspiratorul are un nivel al zgomotului care abia atinge 61 dB ceea ce inseamna ca este un produs silentios care poate fi folosit cu incredere la orice ora din zi sau din noapte. Vecinii nu vor resimti nici cel mai mic disconfort ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru utilizatori.

Produsul foloseste un produs avansat de filtrare a aerului astfel incat calitatea aerului este imbunatatita in mod semnificativ. In plus, durata de viata a motorului se prelungeste datorita faptului ca particulele de praf sunt retinute in interiorul sacului fara sa se depuna pe peretii aspiratorului.

Este dotat cu roti de cauciuc care ofera un grad ridicat de manevrabilitate. De asemenea, sistemul de directie ofera stabilitate produsului in momentul aspirarii fara sa existe posibilitatea rostogolirii acestuia. Este important de mentionat faptul ca aspiratorul vine impreuna cu o serie de accesorii care simplifica munca gospodinelor in locuinta. Spre exemplu, duzele pentru spatii inguste patrund in zonele greu accesibile si inlatura orice urma de mizerie fara prea mari batai de cap.

Cu toate acestea, aparatul este unul destul de costisitor fapt pentru care nu multi potentiali clienti isi permit sa il achizitioneze. Chiar daca dispune de o serie de calitati indiscutabile pretul de achizitie depaseste bugetul multor familii de romani.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here