Aspirator profesional cu sau fara sac Kertec/WD 376 – pareri si review

Pentru a face fata provocarilor in ceea ce priveste curatenia casei avem cu totii nevoie de un aparat profesional care sa ne ajute sa eliminam praful si mizeria din locuinta. In acest sens, un aspirator cu sau fara sac este alegerea ideala. Un astfel de model reprezinta o alegere inteligenta. Este un aparat practic si usor de folosit. Este un aparat atat de usor de folosit incat pana si copiii sau persoanele in varsta s-ar descurca cu manevrarea acestuia.

Caracteristici si avantaje aspirator profesional cu sau fara sac Kertec/WD 376

Cu totii ne dorim sa detinem unul sau mai multe dispozitive inteligente si profesionale care sa ne usureze munca in casa. Nimanui nu ii plac dispozitivele complicate chiar daca sunt inteligente si sunt de cea mai buna calitate. Rolul unui aparat profesional este acela de a fi cat mai usor de folosit si manevrat de oricare utilizator.

Acest aspirator profesional dispune de un design modern, simpatic chiar. Iese in evidenta gratie unei combinatii de culori simpatice, galben si verde, o combinatie ideala de culori care il va duce cu gandul pe utilizator la o albinuta harnica care isi face bine treaba. Pana la urma acesta este si rolul principal al unui aspirator, acela de a fi harnic asemeni unei albinute. Dimensiunea sa nu este una mare insa greutatea poate fi considerata un inconvenient, 9,3 kilograme ceea ce il face mai greu de transportat dintr-un loc in altul.

Lugimea cablului de alimentare chiar daca nu este una generoasa, de 8 metri, este suficienta. Deoarece vorbim despre un dispozitiv inteligent, acest aspirator cu sau fara sac asigura atat o aspirare uscata cat si o aspirare a lichidelor. In ceea ce priveste aspirarea uscata aspiratorul este prevazut cu un filtru din poliester. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A ceea ce inseamna ca are un consum redus de energie. Are o putere mare, de 1050W ceea ce ii sporeste eficienta. Capacitatea de colectare a prafului si mizeriei este si ea una generoasa, de 21 de litri ceea ce inseamna ca, daca se alege un model cu sac acesta nu va necesita o schimbare prea deasa. Pretul sau este potrivit caracteristicilor oferite.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here