Aspirator profesional Fantom cu spalare – pareri si review

Indiferent daca esti in cautarea unui aspirator pentru uzul casnic sau unui aspirator profesional, acest aparat este ideal pentru a curata o suprafata mai mare. Aspiratorul cu spalare cum este modelul nostru de fata aspira si curata covorul totodata. Un aparat ideal pentru familiile cu copii sau cu animale de companie datorita faptului ca igienizeaza locuinta si ofera o curatenie maxima a locuintei.

Caracteristici si avantaje aspirator professional Fantom cu spalare

Acest aspirator este unul din cele mai eficiente si mai puternice aspiratoare cu sac existente actualmente pe piata. Cu alte cuvinte, este un aparat profesional care reuseste sa asigure un mod de aspirare confortabil si ofera rezultate neasteptat de bune. Este un model deosebit de puternic, cu o putere de 4200W, cu 3 motoare independente de 1400W fiecare. Un aspirator care realizeaza o aspirare umeda si uscata totodata. Este dotat cu un rezervor mare, de 60 de litri. Rezervorul de apa murdara este de 55 de litri iar sacul de colectare de 16 litri.

Acest aspirator dispune de un design modern, de un aspect robust si economic. Materialele din care este conceput sunt de cea mai buna calitate ceea ce confera o utilizare deosebit de confortabila dar si o depozitare usoara, oriunde in casa. Ca design, este alcatuit din culoarea gri si albastru, are o greutate de aproximativ 29,5 kiograme. Un aspirator ce ofera o aspirare puternica si constanta datorita celor trei motoare individuale care, pentru a tripla puterea, pot functiona si simultan. Este ideal pentru orice tip de suprafata si are capacitatea de a aspira eficient atat praful cat si lichidele. Acest aspirator se poate lauda cu functia By Pass Duble Stage Motor, un sistem de protectie a motorului, cu spatii special concepute pentru depozitarea accesoriilor, cu un corp din inox dar si cu sistemul Wet&Dry Professional Cleaning. By Pass Duble Stage Motor are rolul de a separa fluxul de aer aspirat de cel de racire al motorului. Astfel, nu exista posibilitatea ca aerul umed sa ajunga la partea electrica a motorului ceea ce ii afecteaza functionalitatea.

In ceea ce priveste accesoriile, acest aspirator vine prevazut 3 duze late, cu un furtun de eliminare faciala a apei murdare, cu o teava de aspirare din inox si cu un filtru de aer din material textil. Un aspirator profesional puternic capabil sa garanteze o aspirare si o mobilitate in timpul utilizarii.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here