Aspirator profesional Fantom pentru praf Promini 100 P – pareri si review

Din ce in ce mai multi oameni opteaza pentru curatenia utilizand aspiratoarele profesionale fara sac. Unul din aceste aspiratoare este modelul Fantom, ideal pentru o curatare rapida, eficienta si perfecta a spatiilor mici si mijlocii, precum camere de hotel, birou, magazine, fast food, banci, si lista poate continua. Este un produs eficient pentru mochete, covoare, pardoseli de orice fel, este eficient si confortabil, pozitionarea accesoriilor pe aspirator in timpul utilizarii il fac foarte ergonomic.

Puncte forte aspirator profesional Fantom pentru praf

Spre deosebire de alte aspiratoare, acest model are un aspect putin deosebit, un design modern si ergonomic, are un furtun de aspirare de 2.4 metri si o teava de aspirare telescopica din inox. Vine „la pachet” cu o duza pentru tapiterie, una de podea, una de spatii inguste si are o capacitate a sacului foarte mare, de 10 litri. Durata de utilizare a unui asemenea produs este de 10 ani, ceea ce inseamna ca investitia initiala se va recupera cu siguranta in timp.

Este un aspirator cu aspirare uscata, care se alimenteaza la retea, cu tub din doua piese, cu o greutate destul de mica, cu o capacitate de colectare mare si o putere de 1100 de W, suficienta pentru o curatare completa a casei.

Face destul de mult zgomot, insa majoritatea aspiratoarelor fac, este util si foarte placut, usor de manevrat si de transportat. Are roti care nu zgarie podeaua si un design ce ii permite sa fie depozitat in cele mai bune conditii fara a ocupa mult spatiu. Este un aspirator gingas, si totodata robust, care poate fi folosit atat acas cat si la firma, la birou, un adevarat ajutor in ceea ce priveste obtinerea unui aspect perfect al casei. Trage foarte bine mizeria si microbii, este mic si are un raport calitate-pret corect.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here