Aspirator profesional Fantom pentru praf si lichide Promidi 400 M – pareri si review

Produsele profesionale sunt la mare cautare pe piata in momentul de fata. In primul rand, pentru ca sunt mult mai eficiente decat cele traditionale si in al doilea rand pentru ca, desi sunt mai scumpe, au o putere mai mare si o fiabilitate impresionanta. Acelasi lucru se poate spune despre asipratorul profesional pentru praf si lichide Promidi 400 M. Este un aspirator robust cu rezervor din inox, ideal pentru aspirarea rapida a prafului dar si a lichidelor de pe toate tipurile de suprafete.

Caracteristici si avantaje aspirator profesional Fantom

Un aspirator profesional cum este acest model se va dovedi eficient atat in locuinte cat si in cladiri de birouri, in cazul firmelor profesionale de curatenie, in hoteluri si pensiuni, restaurante mici, si lista poate continua. Acest aspirator are un motor By pass Double Stage al carui flux de aer aspirat este separat complet de fluxul de racire al motorului. Astfel, aerul umed nu mai poate ajunge in zona electrica a motorului si sub nicio forma nu ii mai poate afecta performantele. Aspiratorul are si un sasiu foarte robust ce garanteaza mobilitate mare pe suprafata de lucru.

Mai mult decat atat, acest aspirator are un corp robust din inox si spatii de depozitare a accesoriilor in timpul transportului si functionarii dispozitivului. Are si un furtun pentru a facilita evacuarea apei murdare si agatatori de furtun pe manerul de transport, plus trei duze late, pentru covoare, mochete, suprafete tari si spatii exterioare din asfalt, piatra, ciment, beton. Se poate lauda si cu duze pentru tapiterii, pentru spatii inguste, un furtun de aspirare si un sac din hartie antibacterian cu o capacitate mare, de 10 litri. Insa toate acestea vin cu un pret foarte mare, care insa este corect in raport cu toate caracteristicile prezentate. Are o capacitate a rezervorului de 40 de litri si o durata medie de utilizare de 10 ani, ceea ce inseamna ca este durabil si foarte rezistent in timp. Este un produs profesional, perfect pentru uz casnic dar si comercial si se va dovedi o investitie perfecta in timp!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here