Aspirator profesional injectie – extractie GHIBLI & WIRBEL POWER EXTRA 11 I – pareri si review

Aspirarea reprezinta un process esential in cadrul unei locuinte insa, in timp ce in casa aspiram de aproximativ doua ori pe saptamana, intr-un spatiu commercial de exemplu acest lucru trebuie facut zilnic. Acest lucru inseamna ca intr-un spatiu comercial un aspirator profesional este primordial. Un aspirator profesional trebuie sa fie in asa fel conceput incat sa poata aspira suruburi sau metale.

Caracteristici si avantaje aspirator profesional injectie – extractie GHIBLI & WIRBEL POWER EXTRA

Chiar daca are dimensiuni mai mici decat un aspirator profesional obisnuit, acest aspirator este capabil sa atinga fara probleme performanta unui echipament de dimensiuni mai mari. Este un aparat ideal pentru curatarea oricarui tip de tesaturi sau mochete. Versiunea standard a acestui aparat profesional este alcatuita dintr-un furtun cu o lungime de trei metri, o ustensila de mana special conceputa pentru tapiterie si o ustensila special conceputa pentru podea.

Aspiratorul profesional este dotat cu o pompa puternica, de 48W iar viteza de pulverizare apa este de 1,1 litri/minute. Presiunea aparatului este de 7 bari. Rezervorul pentru solutie vine cu o capacitate de 11 litri si este usor de umplut gratie unei guri de incarcare situata in partea laterala a aparatului. Rezervorul de recuperare este de 12 litri si este usor de golit, in acest sens fie folosindu-se furtunul de evacuare fie se va indeparta rezervorul si se va goli.

Acest aspirator profesional este echipat o turbina de noua generatie imbunatatita in ceea ce priveste performanta, siguranta si fiabilitatea. Aspiratorul este conceput dintr-o carcasa robusta din otel inoxidabil si dispune de intrerupatoare separate pentru actionarea pompei si turbinei.

Acest aspirator professional se mai remarca desigur, si prin accesoriile sale. Acesta este dotat cu un furtun aspiratie complet de 3 m ( diametru nominal de 40 mm ), cu 2 tuburi aspiratie, cu o duza de aspiratie pentru pardoseli, cu o duza pentru tapiterii auto, cu un filtru protector de nylon si cu un cablu alimentare curent 10 m. Demn de apreciat este si faptul ca, spre deosebire de alte aspiratoare profesionale acest model este unul silentios. Nivelul sau de zgomot este de doar 62 dB.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here