Aspirator Profesional Injectie – Extractie Ghibli&Wirbel POWER EXTRA 7P – pareri si review

Cei care cauta un aspirator profesional cu injectie-extractie au placerea sa poata comanda un model care se pliaza perfect pe cerintele lor, modelul Power Extra, cu o putere de 1100 W. poate fi folosit atat acasa cat si la birou, in afaceri de tip HoReCa, in hoteluri pensiuni sau chiar restaurante mai mici, in birouri sau cladiri de birouri. Este un produs eficient si incadrat in categoria produselor profesionale.

Caracteristici si avantaje aspirator profesional injectie-extractie Ghibli & Wirbel

Acest model de aspirator poate fi utilizat pentru a igieniza, spala, curata si usca orice suprafata dura si textila. Este un aspirator cu adevarta special, care nu se foloseste pentru a aspira praful. Pentru praf este necesar un alt dispozitiv. Acesta doar spala si curata canapele, mochete, dar si podele, poate fi utilizat atat in casa cat si la firma, atat de catre utilizatori casnici cat si de firme de curatenie.

Modelul de aspirator cu injectie-extractie Ghibli & Wirbel este echipat cu o pompa foarte puternica, de 28 de W, care se va dovedi extrem de eficienta. Cantitatea de solutie spreyata este de 0.95 de litri pe minut iar presiunea este de 4 bar. Pompa se poate controla separat iar rezervorul de solutie este de 7 litri si poate fi detasat foarte simplu. Aspiratorul se manevreaza usor, nu are nevoie de mult spatiu de depozitare si se va dovedi foarte eficient in orice casa sau firma. Este un aspirator exclusiv cu spalare care se alimenteaza la retea, ideal pentru mai multe suprafete, cu tub din plastic, o putere de 1100 de W si o capacitate de colectare de 11 litri, ceea ce inseamna ca este foarte eficient. Are un furtun de aspiratie complet de 2.5 metri si vine doatt cu o duza pentru pardoseli si una pentru tapiterii auto. Are un design placut insa si un pret foarte ridicat pentru posibilitatile oamenilor de rand.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here