Aspirator Profesional Karcher NT 27/1 Advanced – pareri si review

In general, aspiratoarele profesionale sunt achizitionate de catre firmele specializate care ofera servicii in domeniul curateniei. Aparatele de genul acesta sunt calitative si performante cu o putere foarte mare de aspirare ceea ce simplifica in mod considerabil munca angajatilor. Sunt folosite, in general, pentru curatarea spatiilor comerciale, dar si pentru aspirarea cladirilor de birouri.

Punctele forte ale aspiratorului Profesional Karcher NT 27/1 Advanced

Se poate folosi atat pentru aspirare uscata, cat si pentru aspirare umeda eliminand in profunzime praful si mizeria de pe orice tip de suprafete. De la podele, covoare sau geamuri si pana la canapele sau mobilier, toate acestea sunt atent curatate intr-un mod extrem de eficient.

Are o raza foarte ampla de actiune gratie cablului de alimentare si a furtunului de aspirare care permit curatarea intregii suprafete dintr-o singura miscare. Este un produs destul de usor ceea ce inseamna ca poate fi transportat fara probleme dintr-o incapere in alta.

Capacitatea de colectare este de 27 l fiind mai mult decat suficienta pentru adunarea prafului si a mizeriei. Utilizatorii au parte de un grad ridicat de autonomie pentru ca nu trebuie sa schimbe sacii de hartie foarte des asa cum se intampla in cazul altor modele existente pe piata la ora actuala.

Este dotat cu o serie de accesorii care elimina praful din orice loc oferind un plus de confort potentialilor clienti. Spre exemplu, duzele pentru spatii inguste sunt ideale pentru zonele din spatele mobilierului acolo unde este intotdeauna greu de ajuns si unde mizeria se depune in exces.

Are chiar si o bara de protectie care estompeaza loviturile in asa fel incat peretii sa nu se zgarie. Poate fi manevrat cu usurinta de catre toti utilizatorii fiind un model practic si econom care nu are un consum prea ridicat de energie electrica. Mai mult decat atat, raportul calitate-pret este unul accesibil ceea ce influenteaza in mod pozitiv luarea unei decizii.

Din pacate este un aparat destul de voluminos care ocupa prea mult loc si care nu se poate depozita cu usurinta in orice spatiu fiind nevoie de o zona special amenajat. Acest aspect ar putea cauza un real dezavantaj doar pentru anumiti clienti.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here