Aspirator Profesional Karcher NT 35/1 Ap – pareri si review

Aspirator Profesional Karcher NT 35/1 Ap - pareri si review

In general, aspiratoarele profesionale sunt achizitionate de catre firmele de curatenie sau de catre spalatoriile auto care au nevoie de aparate ulta performante. Este nevoie de o aspirare in profunzime a prafului si a mizeriei pentru ca rezultatul final sa fie unul pe masura asteptarilor clientilor. Datorita multiplelor calitati, dar si datorita faptului ca injumatatesc timpul petrecut pentru curatare, gospodinele au inceput sa aleaga astfel de produse pentru indepartarea eficienta a prafului din locuinta.

Avantajele achizitionarii aspiratorului Profesional Karcher NT 35/1 Ap

Este un produs mai mult decat performant care isi indeplineste cu succes functiile si care reuseste sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. Asigura o aspirare uscata, dar si o aspirare umeda multumita recipientului cu apa care elimina in profunzime praful si care lasa in urma un mediu curat si proaspat atat de necesar pentru desfasurarea activitatilor zilnice. Copiii se pot juca in voie in locuinta fara sa existe riscul dezvoltarii unor probleme respiratorii care pot cauza mari batai de cap si care pot pune in pericol sanatatea.

Are un recipient de colectare de 35 l fiind cu mult mai mare decat cele existente pe piata la ora actuala ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru ca nu trebuie curatat atat de des. Ofera utilizatorilor un grad sporit de autonomie atat de necesara pentru desfasurarea tuturor acestor sarcini.

In plus este foarte usor de transportat datorita rotilor incorporate. Are niste dimensiuni compacte asa ca se poate depozita simplu si rapid in orice incapere fara sa ocupe prea mult loc si fara sa impiedice evolutia lucrurilor casnice.

Mai mult decat atat este dotat cu filtre performante care filtreaza aerul si care reusesc sa se curete in profunzime astfel incat puterea de aspirare sa ramana intacta indiferent de timpul de utilizare al aspiratorului profesional.

Este un aparat silentios care nu produce un nivel ridicat de zgomot asa cum se intampla cu alte modele existente pe piata la ora actuala. In plus este dotat cu o perie lata extrem de utila pentru curatarea spatiilor largi, totul realizandu-se dintr-o singura miscare.

Pretul de achizitie este unul destul de ridicat motiv pentru care modelul de fata nu poate fi achzitionat de catre toti cumparatorii.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here