Aspirator profesional Limpio 15L plastic – pareri si review

Oricine are nevoie de un aspirator fie acasa sau la birou. Aspiratorul este metoda moderna de curatare a prafului si a mizeriei rezultate de peste zi. Aspiratorul este in ziua de astazi un bun necesar si obligatoriu pentru un aspect placut al casei si pentru sporirea confortului. Absenta prafului din covor, mochete sau de pe suprafetele mai tari inseamna si o sanatate de fier, absenta alergiilor si a altor probleme de acest gen, pe fond respirator sau nu. Modelul de aspirator Limpio, profesional, cu o capacitate de 15 litri, din plastic, este ideal pentru orice locuinta.

Caracteristici si avantaje aspirator Limpio

Aspiratorul de praf si de lichide Limpio are carcasa de plastic, tare si rezistenta, astfel ca este foarte rezistent si fiabil acest produs. Are o putere de 1000 de W, aspira foarte bine orice mizerie si capacitatea de 15 litri semnifica faptul ca poate depozita mizeria dintr-un intreg apartament sau dintr-o casa cu mai multe camere. Nu este atat de usor de depozitat, fiind un model mai masiv, cu un aspect modern insa. Are o inaltime de 78 de cm si un diametru de 34.5 cm si lungimea cablului este de 7 metri.

Acest aspirator de culoare albastra este perfect pentru orice fel de incapere, aspira atat suprafete tari cat si moi, aspira atat praf cat si lichide fara niciun fel de probleme, insa este destul de galagios. Pretul este destul de bun in raport cu calitatea si performantele acestuia, insa zgomotul produs este destul de mare pentru a fi auzit si de vecini. Acesta ar fi singurul dezavantaj al aspiratorului Limpio de 15 litri. Recenziile clientiilor care isi exprima multumirea vis-à-vis de acest modern aspirator sunt suficiente pentru a convinge pe oricine ca este o investitie buna si nu o simpla achizitie pentru casa.

Aspiratorul poate fi folosit si de catre companiile mai mici, de administratorii unei firme care nu se intinde pe o suprafata mare, de cei care lucreaza la birou si trebuie sa curete zilnic sau cel putin saptamanal mocheta si podeaua, sa curete dupa ce clientii vin de afara cu praf sau noroi pe incaltaminte. Aspiratorul Limpio este unul din cele mai bune produse de igiena si curatenie de pe piata la acest moment, cu un design modern, inspirat din modelele viitorului care erau prezentate in show-room-urile din strainatate.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here