Aspirator profesional spalare extractie Ghibli&Whirbe Power Extra 7 P – pareri si review

Firmele profesionale de curatenie mizeaza intotdeauna pe ajutorul unor aparate performante care sa simplifice lucrurile si care sa elimine in profunzime mizeria. O alegere inspirata o reprezinta produsele Ghibli&Whirbe care reusesc sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. In plus, acestea sunt destul de usor de manevrat ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii.

Punctele forte ale aspiratorului profesional spalare/extractie Ghibli&Whirbe Power Extra 7 P

Modelul de fata nu este un aspirator clasic ci dispune de o functie inovatoare care spala suprafetele indepartand in felul acesta orice urma de pete. Se poate folosi cu succes atat pentru curatarea covoarelor, cat si pentru aspirarea tapiteriei sau a podelelor. Mizeria si praful sunt eliminate fara prea mari batai de cap ceea ce aduce un mare punct in plus pentru doritori.

Are un design modern si interesant care atrage privirile celor din jur datorita formei cilindrice. Cu toate acestea se integreaza la perfectie in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc. Dimensiunile compacte, dar si greutatea relativ redusa permit un grad ridicat de manevrabilitate.

Capacitatea de colectare este de 11 l
ceea ce inseamna ca suprafetele destul de extinse pot fi curatate fara sa fie nevoie de golirea recipientului. Mai mult decat atat, raza de operare este una destul de ampla ce atinge aproximativ 10 metri multumita cablului de alimentare. In felul acesta, utilizatorii nu trebuie sa mai schimbe de fiecare data priza.

Este un aparat silentios care poate fi folosit cu incredere la orice ora din zi sau din noapte. Este perfect pentru curatarea spatiilor de birouri pentru ca nu creeaza nici cel mai mic disconfort angajatilor care sunt angrenati in diverse sedinte administrative. Firmele de curatenie pot spalata mochetele chiar daca alaturi se desfasoara activitati intense, iar gradul de concentrare este unul foarte ridicat.

Eset dotat cu o serie de accesorii care permit aspirarea in zonele greu accesibile asa cum sunt cele din spatele birourilor sau de sub mobilierul din birouri. Duzele pentru spatii inguste spre exemplu sunt perfecte pentru eliminarea mizeriei si pentru pastrarea curatenie pentru o perioada mai indelungata de timp.

Din pacate insa pretul de achizitie este unul care depaseste bugetul familiilor obsinuite de romani. Este un aparat care se adreseaza unei anumite categorii, fiind un produs performant care este de obicei inclus in oferta companiilor de curatenie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here