Aspirator profesional spalare/extractie Ghibli&Wirbel POWER EXTRA 21 I – pareri si review

Daca in casa aspiram de doua-trei ori pe saptamana, un spatiu comercial necesita curatenie zilnica. Cu alte cuvinte, intr-un spatiu comercial un aspirator profesional este esential. Aspiratorul profesional trebuie in asa fel conceput incat sa poata aspira cam orice, de la suruburi la metale.

Caracteristici si avantaje aspirator profesional spalare/extractie Ghibli&Wirbel POWER EXTRA

Acest aspirator are dimensiuni mai reduse decat un aspirator profesional obisnuit insa, in ciuda acestui fapt este capabil sa atinga performanta unui aspirator profesional de mai mari dimensiuni. Este aspiratorul ideal pentru curatarea oricarei suprafete, de la mochete la suprafete mai dure. Aspiratorul profesional spalare/extractie este alcatuit dintr-un furtun cu o lungime de trei metri, o ustensila de mana special realizata pentru tapiterie si un accesoriu special pentru podea.

Aspiratorul beneficiaza de o pompa puternica, de 48W, viteza de pulverizare fiind de 1,1 litri pe minut. Presiunea acestui aspirator profesional este de 7 bari. Rezervorul in care se aseaza solutia vine cu o capacitate generoasa, de 11 litri si este extrem de usor de umplut datorita gurii de incarcare asezata in partea laterala a aparatului. Rezervorul de recuperare a mizeriei este de 12 litri si este extrem de usor de golit, utilizatorul nu trebuie sa depuna niciun efort in acest sens. Trebuie sa foloseasca furtunul de evacuare sau sa indeparteze rezervorul care se va goli apoi.

Aspiratorul profesional are in dotare o turbina de noua generatie imbunatatita in ceea ce priveste siguranta, performanta si fiabilitatea. Aspiratorul este realizat dintr-o carcasa robusta, din otel inoxidabil si este prevazut cu intrerupatoare separate pentru actioarea turbinei si pompei.

Aspiratorul profesional se mai remarca si prin accesoriile cu care este livrat. Este dotat cu un furtun de aspiratie de 3 metri, cu doua tuburi de aspiratie si o duza de aspiratie special conceputa pentru pardoseli dar si o duza special conceputa pentru tapiteriile auto. Este prevazut cu un filtru din nylon si cu un cablu de alimentare generos, de 10 metri. Un avantaj al acestui aspirator profesional este dat de faptul ca, spre deosebire de alte aspiratoare profesionale acest model este unul mai silentios avand un nivel de zgomot de doar 62 dB.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here