Aspirator profesional vertical pentru mediu uscat, Nilfisk, VU 500/12 – pareri si review

Aspiratorul nu trebuie sa lipseasca din nicio locunta pentru ca este cel mai mare ajutor pentru gospodiue atunci cand vine vorba de curatenie. Cu un aspirator bun, se poate face curatenie completa in toata casa. Sunt si modele care pot fi folosite in afacerile HoReCa, in cladirile de birouri, in masina, trebuie doar ales aspiratorul potrivit. Modelul de aspirator profesional vertical pentru mediu uscat, Nilfisk cu un nivel foarte scazut de zgomot si o putere de 1000 de W se va dovedi ideal pentru consumatorii care cauta un produs de calitate.

Caracteristici si avantaje aspirator profesional vertical Nilfisk VU 500/12

Un aspirator profesional se descurca foarte bine atat in casa, in apartament, cat si in cladiri de birouri, in spatii nmai pretentioase, pentru firme de curatenie care se ocupa cu astfel de activitati in casele oamenilor. Modelul de aspirator profesional cu o capacitate de 3.5 litri si un nivel scazut de zgomot este usor de folosit si de intretinut, este conceput pentru medii de lucru exigente si are un sistem de ajustare automata a periei pentru o curatenie ridicata si productivitatea crescuta pe toate tipurile de suprafete.

In plus, acest ajutor profesional are un sistem de prindere a cablului pentru a fi mai usor de manevrat si de depozitat. Cablul de alimentare este detasabil, aspiratorul se curata foarte usor, peria se schimba foarte simplu, ajunge pana la 59 de decibeli nivelul zgomotului, ceea ce inseamna ca nu este o unealta foarte zgomotoasa. Vecinii nu vor auzi de fiecare data cand utilizatorii se vor decide sa bage aspiratorul in priza, chiar daca acest lucru se intampla la o ora tarzie in noapte.

Aspiratorul cu sac se alimenteaza la retea, are un design placut, o capacitate de colectare mare, de 3.5 litri, o putere de 1000 de W, lungimea cablului de 10 metri si se va dovedi cea mai buna investitie in casa sau in firma din ultimii ani, desi este destul de scump pentru posibilitatile oamenilor de rand.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here