Aspirator robot Ariete, Briciola 2711 – pareri si review

Pentru persoanele cu un program incarcat care nu mai au timp pentru efectuarea treburilor casnice, aspiratorul robot este produsul ideal. Un aspirator robot le poate usura considerabil treburile, le ajuta in mod automat la treburile casnice. Aspiratorul robot vine cu o multime de functii precum reincarcarea automata, senzori pentru ziduri ceea ce il recomanda drept un ajutor ideal pentru curatarea locuintei.

Caracteristici si avantaje aspirator robot Ariete, Briciola 2711

Acest aspirator robot va reusi sa te convinga ca este usor sa ai o casa curata cu eforturi minime. Are un design modern, o carcasa alba in combinatie cu verde. Greutatea sa nu depaseste 3 kilograme, este ideal pentru a ajunge si in spatiile mai greu accesibile. Este perfect pentru curatarea tuturor suprafetelor – gresie, parchet, mocheta sau covor. Bateria pe baza careia functioneaza are o autonomie mare, de 90 de minute. In cazul in care bateria incepe sa se descarce, aparatul va merge de unul singur spre statia de incarcare. Beneficiaza de o serie de senzori avansati precum senzori anti-coliziune si senzori anti-obstacole ceea ce ii permite sa asigure o curatenie eficienta fara sa se loveasca de piesele de mobilier sau de alte obiecte.

Se poate folosi telecomanda pentru setarea timpului cand aparatul sa inceapa curatenia, se pot controla miscarile aspiratorului robot. Acest aspirator este dotat cu functia Turbo care se poate activa din telecomanda, o functie destinata zonelor mai incarcate de murdarie. Folosind telecomanda putem programa inceperea ciclului de curatare intr-un anumit moment al zilei si putem programa indreptarea aspiratorului robot in timpul functionarii in diferite directii, sus-jos, stanga-dreapta.

Nivelul de zgomot este unul redus, de doar 67,7 dB ceea ce il face un aparat silentios. Este dotat cu un filtru HEPA, perfect pentru persoanele alergice sau care sufera de astm.

Chiar daca puterea sa nu este una mare, de 25W, aspiratorul ofera o curatare eficienta a suprafetelor, este capabil sa indeparteze orice urma de praf, apana si parul de animale. Capacitatea sa de colectare este de 0,5 litri. Este un aspirator care ne usureaza enorm munca, putem fi la serviciu iar el se va ocupa de curatenie in locul nostru. Raportul calitate/pret este unul bun.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here