Aspirator robot Samsung Visionary Mapping System, 0.6 l – pareri si review

Curatenia face parte din viata oamenilor la fel ca si necesitatea unui acoperis deasupra capului, a hranei adecvate, a unor conditii de trai decente. Fara o curatenie facuta cel putin o data pe saptamana, casa ar arata dezastruos, mizeria si-ar face loc in viata oamenilor si praful ar afecta starea de sanatate a intregii familii.

Insa este atat de greu ca mereu acel aspirator greu de manevrat, sa fie scos si utilizat pe toate suprafetele, apoi scuturat, schimbat sacul, depozitat in spatiul special amenajat. Cel mai bine ar fi daca in locul unui aspirator nou oamenii sa isi achizitioneze un aspirator robot Samsung Visionary Mapping System, cu o capacitate de 0.6 litri si perete virtual.Aspirator robot Samsung Visionary Mapping System

Puncte forte aspirator robot Samsung Visionary Mapping

Cu siguranta un sistem de aspirare modern, asemanator unui robot, cu functii foarte inalte si o capacitate de aspirare impresionanta, care sa fie si silentios si sa nu necesite interventia omului, poate parea un vis frumos. Acest vis poate deveni realitate, gratie sistemului Samsung Visionary Mapping. Cu ajutorul acestuia, dotat cu o camera digitala si cu doua procesoare, se creeaza o harta completa a casei si se poate gasi cel mai eficient traseu de curatare.

Mai mult, este investitia ideala in familiile unde sunt si animale de companie – aspiratorul robot Samsung va aduna parul lasat de animale si va minimiza riscul ca firele de par sa se infasoare in jurul periilor. Tot ceea ce trebuie sa faca utilizatorul este sa apese pe un buton al telecomenzii si sa ghideze locurile ce necesita curatare, care va urma raza si va curata in timpul deplasarii.

Incarcarea acestui dispozitiv se face in aproximativ doua ore, iar aparatul este atat de inteligent incat, daca incarcatura bateriei scade sub un anumit nivel, acesta se deplaseaza singur la statie pentru reincarcare, dupa care revine la pozitie si isi reia curatenia.

In timp ce robotul Samsung trebaluieste prin casa, membrii familiei se pot odihni in voie, pentru ca este foarte silentios si performant si chiar si animalele de companie vor putea sa stea la culcusul lor in acest timp, gratie sistemului Virtual Guard.

Desi robotul aspirator al viitorului este foarte scump, acesta este si foarte util, silentios, performant si are mai multe moduri de curatare in diverse situatii, pentru ca utilizatorul sa fie extrem de multumit de alegerea facuta. Se poate programa pentru o singura utilizare sau chiar pentru program zilnic de aspirare, in functie de necesitati!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here