Aspirator robot Taurus STRIKER MINI. 14,4 V – pareri si review

Persoanele care dispun de putin loc in locuinta pot opta cu mare incredere pentru un aspirator robot care este micut si compact si care reuseste sa isi indeplineasca toate sarcinile cu brio. Mai mult decat atat, raportul calitate pret este unul mai mult decat accesibil, motiv pentru care investitia este una extrem de profitabila.
Taurus a tinut cont de acest lucru si a lansat varianta mini a aspiratorului robot care dispune de aceeasi putere ca a unui produs standard. In plus, consumul de energie este unul redus ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii.

Punctele forte ale aspiratorului robot Taurus STRIKER MINI

Are un design minimalist care ii permite sa curete chiar si cele mai greu accesibile spatii. In felul acesta, zonele din spatele canapelei sunt aspirate in mod corespunzator, praful fiind eliminat in totalitate. In urma ramane o atmosfera placuta atat de necesara pentru desfasurarea activitatilor zilnice, dar si pentru un somn linistit si odihnitor.

Modelul de fata este dotat cu acumulatori de 14.4 V ceea ce inseamna ca aspiratorul robot are o putere mare de aspirare. In plus, are o autonomie de 75 de minute reusind in felul acesta sa aspire intreaga locuinta cu un minim de efort din partea utilizatorilor.

Functia mop este cea care permite curatarea in profunzime a suprafetelor dure, totul ramanand absolute stralucitor in zona. Este important de precizat faptul ca mopul este de unica folosinta fiind nevoie de achizitionarea altor bucate de material din magazinele de profil.

Aspiratorul robot este dotat cu o banda de protectie pentru pereti si mobila reusind sa protejeze totul in jur. Necesitate de un timp de incarcare de doar 4 ore fiind mult mai eficient decat alte modele existente pe piata la ora actuala.

Capacitatea de colectare de 0.3 l
este mai mult decat suficienta pentru dimensiunile de care dispune, iar recipientul este foarte usor de curatat de catre utilizatori. De asemenea, nivelul zgomotului este acceptabil fara sa ii deranjeze pe cei din jur.

Din pacate, pretul de achizitie este unul destul de ridicat pentru un astfel de produs motiv pentru care tot mai multi oameni decid sa se orienteze spre un aspirator standard care este mult mai ieftin.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here