Aspirator Samus 2 in 1 Sticky&Handy Eco, Filtru HEPA – pareri si review

Achizitionarea unui aspirator nu mai este un simplu moft, ci o necesitate care trebuie satisfacuta in fiecare locuinta, indiferent de marimea acesteia sau de preferintele si exigentele locatarilor. Si pentru ca oamenii nu isi permit mereu sa dea o gramada de bani pe aparatura electrocasnica, aleg un aspirator ieftin insa foarte eficient. Modelul de aspirator Samus 2 in 1 Sticky and Handy Eco, cu o putere de absorbtie 149 W este alegerea potrivita a familiilor care pur si simplu cauta o modalitate de a face curatenia mai placuta si o activitate nu foarte solicitanta.Aspirator Samus 2 in 1 Sticky&Handy Eco

S-au dus vremurile cand lumea matura, stergea covorul cu o perie si trecea apoi cu mopul pe podea, iar curatenia era gata. Acum curatenia inseamna mult mai mult decat un simplu maturat. Este nevoie de un aspirator foarte performant pentru a trage toata mizeria si pentru a lasa casa curata. Gratie noilor tehnologii in domeniu, au aparut aspiratoarele verticale.

Puncte forte aspirator Samus 2 in 1

Un model de aspirator vertical foarte bun este Samus 2 in 1, un aspirator cu aspirare uscata si alimentare la retea. Este foarte usor, are doar un kilogram jumatate, poate fi deplasat dintr-o parte in cealalta a camerei si a casei cu multa usurinta si are si o culoare placuta, un rosu rubiniu care indeamna pe oricine la curatenie.

De asemenea, aspiratorul Samus 2 in 1 beneficiaza de filtru evacuare HEPA, dar si de unele accesorii precum perie standard, sau un accesoriu pentru spatii inguste. Capacitatea de colectare este de 1.5 litri, puterea este de 1000 de W si puterea de aspirare de 149 W. Face cam mult zgomot, ajunge chiar si la 80 de decibeli, insa este foarte performant.

Pretul acestui produs este excelent. Ca si dezavantaj, puterea de absorbtie nu este reglabila, pentru ca are doar o pozitie de on-off. Insa aspira foarte bine, ridica covorul si ia scamele imediat. Este un aspirator ideal de folosit la curatenia zilnica, nu ocupa mult spatiu de depozitare si poate fi bagat sub canapea, sub pat, pe la colturi, fiind practic si usor de folosit. Are si partea detasabila ideala pentru masina si nu numai.

Achizitionarea unui aspirator Samus 2 in 1 este cea mai buna alegere si investitie facuta in ultima perioada!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here