Aspirator Samus Cyclonique-Eco, putere de absorbtie 210 W, Filtru HEPA – pareri si review

Fara doar si poate, aspiratorul a ajuns sa faca parte din viata oamenilor la fel precum alte aparate electrocasnice, care fac viata nu numai mult mai usoara, ci si mai frumoasa. Inainte de aparitia aspiratorului, o curatenie exemplara era greu de obtinut, numai din matura, faras, o perie si cateva produse de curatare – detergent, clor etc. Acum nu numai ca este usor sa cureti si sa improspatezi aerul din incaperi, ci scapi repede de praful de pe covor, de pe rafturi, chiar si de pe pereti sau din locurile foarte greu accesibile. Aspiratorul Samus Cyclonique Eco cu o putere de absorbtie de 210 W si filtru HEPA este alegerea ideala a oricarui pasionat de curatenie!Aspirator Samus Cyclonique-Eco

Puncte forte aspirator Samus

Un aspirator trebuie sa indeplineasca mai multe functii pentru a fi achizitionat. Pe langa pretul mic si puterea de aspirare mare si nivelul zgomotelor si greutatea conteaza in puterea de decizie a cumparatorului. Asadar, modelul Samus Cyclonique este un aspirator fara sac modern, care ofera aspirare uscata, se alimenteaza la retea si detine chiar si un variator de putere si un tub telescopic.

Nu cantareste mai mult de 4.6 kilograme si este usor de manevrat prin casa, gratie rotilor care nu zgarie si nu strica niciun fel de podea. In ceea ce priveste accesoriile, aspiratorul Samus beneficiaza de o perie standard pentru covoare, dar si de un accesoriu pentru spatii inguste, de un tub metalic telescopic si de o perie tapiterie, ideala pentru cei care vor sa isi faca curat si in masina, in week-enduri sau in zilele libere.

Puterea de aspirare a aparatului este foarte mare si are un cablu de 5 metri, perfect chiar si pentru incaperile mari. Face zgomot destul de mare, cei 80 de decibeli fiind auziti chiar si de catre vecini, insa pentru dimensiunile sale, este un aspirator bun cu foarte putine puncte slabe. Ceea ce incanta cumparatorii este pretul mic si designul placut, acesta fiind un aparat finut si usor de folosit. Este usor de golit si de curatat, insa pare foarte fragil recipientul de colectare si este destul de mic pentru incaperi mai mari sau pentru pensiuni, camere de hotel ori alte afaceri din domeniul HoReCa. Insa per total, este un aspirator foarte bun, care isi merita banii si toata atentia cumparatorilor!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here