Aspirator si mop robotic Moneual ME770 Red – pareri si review

Aspiratorul robot, cel care curata singur incaperea de praf este visul oricarei gospodine. Numeroase sunt persoanele pentru care curatenia casei reprezinta o veritabila corvoada. Insa, din fericire tehnologiile vin in ajutorul nostru prin conceptul de aspirator robot care este capabil sa curete singur podelele camerei de praf si murdarie fara sa fie nevoie de interventia noastra.

Caracteristici si avantaje aspirator si mop robotic Moneual ME770 Red

Acest aspirator robot ofera o aspirare atat umeda cat si uscata a locuintei si curata orice suprafata, atat suprafetele fragile cat si cele dure, de la parchet la mocheta si gresie. Acest aparat menajer inovant contine un rezervor de apa integrat cu o capacitate de 180 de mililitri. Aspiratorul este echipat cu tehnologia inovanta Smart Vision Mapping pentru o curatare optima a incaperilor, pana si in cele mai inaccesibile locuri. Aspiratorul robot este conceput astfel incat sa ajunga sub mobile, sub canapele si sa ajunga in locurile mai putin accesibile gratie unei inaltimi de 8,5 centimetri. Acest aspirator functioneaza pe baza unui motor BLDC peformant si cu o baterie lithium reincarcabila si respectuoasa cu mediul inconjurator.

Curatarea se va face atat orizontal, cat si vertical. Activand modul Deep Clean din dotarea aparatului face in asa fel incat curatarea sa se faca atat pe orizontala cat si pe verticala. Modul Double deep Clean se comanda si inseamna repetarea modului Deep Clean pentru o curatare mai profunda. In cazul in care mopul robotic se descarca dupa efectuarea sau in timpul curateniei sistemul de recunoastere a pozitiei il ajuta sa se intoarca in mod automat la statia de incarcare. Dupa incheierea incarcarii aparatul se va intoarce in locul in care s-a descarcat si va relua ciclul de curatare.

Mopul robotic este dotat cu telecomanda, ceea ce il face sa poata fi controlat cu usurinta de la distanta. Sistemul anti-cadere de care beneficiaza acest mop robotic ii permite acestui aspirator sa recunoasca diferentele de inaltime, sa detecteze prezenta scarilor si sa modifice la timp directia. Aspiratorul dispune de functia de Memorie ceea ce ii permite sa identifice zonele deja curatate. Fapt ce permite sa nu se prelunegasca inutil procesul de curatare si sa se economiseasca energie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here