Aspirator Singer Vc-1225E – pareri si review

Un aspirator performant nu trebuie sa apartina unei companii recunoscute la nivel international si nici nu trebuie sa aiba un pret de achizitie mult prea ridicat pentru a fi performant si pentru a satisface necesitatile utilizatorilor. In general, un astfel de produs trebuie sa aiba o putere suficient de mare de aspirare pentru a indeparta praful intr-un timp foarte scurt simplificand in felul acesta munca gospodinelor in locuinta.

Merita achizitionat aspiratorul Singer Vc-1225E ?

Este un produs care se dovedeste a fi o investitie sigura si profitabila, in special in cazul persoanelor care nu au la dispozitie un buget mult prea ridicat. Aspiratorul reuseste sa isi indeplineasca toate sarcinile cu brio ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru potentialii cumparatori.

Are o capacitate de colectare de 2.5 l care ofera un grad ridicat de autonomie gospodinelor pentru ca nu trebuie sa schimbe sacul dupa fiecare utilizare asa cum se intampla in cazul altor modele existente pe piata la ora actuala. Sacii sunt foarte usor de schimbat ceea ce reprezinta un mare punct in plus.

Aspiratorul are o raza ampla de actiune gratie cablului de alimentare, dar si a tubului telescopic care permit aspirarea intregii incaperi dintr-o singura miscare. Este usor de manevrat de catre toti membrii familiei pentru ca are o greutate redusa. Mai mult decat atat dimensiunile compacte sunt cele care permit depozitarea cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice.

Designul simplu si elegant se potriveste de minune in orice locuinta oferind un plus de rafinament si stralucire. De asemenea, raportul calitate pret este cel care inclina in mod considerabil balanta in momentul luarii unei decizii.

Este un produs care poate fi folosit cu incredere pe toate tipurile de suprafete oferind cele mai bune rezultate. In plus, vine impreuna cu o serie de accesorii care elimina praful si murdaria chiar si din locurile greu accesibile asa cum sunt zonele de sub pat sau din spatele sifonierului unde este mereu greu de ajuns. Peria pentru covor aspira in profunzime mizeria si indeparteaza chiar si firele de par care dau cele mai mari batai de cap gospodinelor.

Din pacate are un consum mult prea ridicat de energie datorita incadrarii in clasa energetica D. Acest aspect poate cauza un real dezavantaj pentru potentialii clienti care se pot orienta spre produse mult mai econome.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here