Aspirator Singer VC 8030 – pareri si review

Aspirator Singer VC 8030 - pareri si review

Cat de bun poate sa fie un aspirator ieftin? Poate un produs cu un pret mic sa impresioneze persoanele cu pretentii mari? Ei bine, la aceste intrebari raspune firma Singer care propune un aspirator special ce reuseste sa castige laudele celor din jur fiind, in acelasi timp, simplu de achizitionat, chiar si de catre persoanele care nu-si permit mari investitii materiale. Caracteristicile pe care acest aspirator le detine conving orice consumator ca este unul foarte si merita investitia.

Motivele care sustin achizitionarea aspiratorului Singer VC 8030, 3 l,

Aspiratorul Singer VC 8030 este un produs clasic, fara functi uimitoare dar foarte puternic, eficient si cu un aspect de-a dreptul placut. Din punct de vedere tehnic, este caracterizat de o putere de 800 W si de o capacitate de colectare de 3 litri, care da clasa modelelor de aspiratoare cu preturi mult mai mari. Din punct de vedere al accesoriilor acest aspirator se vrea unul de-a dreptul multifunctional detinand atat o perie standard cat si una mica, un accesoriu special pentru spatiile inguste si o perie pentru tapiterie. Rezultatul este reprezentat de un proces de curatenie complex si foarte eficient, din toate punctele de vedere.

Lungimea cablului este de 5 metri, oferind o raza de actiune de 8 metri iar nivelul zgomotului este unul acceptabil, astfel incat aspiratorul poate sa fie folosit in orice moment al zilei fara sa creeze foarte mult deranj fonic.

Un minus adus in discutie de persoanele care isi doresc doar ceea ce este mai bun este reprezentat de lipsa filtrului HEPA care ar putea sa duca la igienzare completa a aerului elimind chiar si alergenii si o parte din microorganismele patogene. In schimb, acest minus este unul care ar putea sa fie inteles avand in vedere pretul atat de mic al aspirtatorului.

Atunci cand calitatea vine la preturi mici, atunci cand functiile speciale nu sunt un lux, atunci cand garantia trainiciei este prezenta, reteta celei mai cautate oferte este definita si de ea ar trebui sa se profite din plus. O astfel de oferte este oferita de catre Singer prin acest aspirator simplu, traditional, prietenos si eficient.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here