Aspirator umed uscat ,Domino 78 BS inox – pareri si review

De-a lungul timpului, marile firme specializate in producerea de aparate electrocasnice au reusit sa isi perfectioneze activitatea si sa scoata pe piata cat mai multe astfel de aparate cu functii din ce in ce mai complexe. Fiecare persoana isi doreste ca activitatea de curatenie sa dureze cat mai putin si sa fie realizata cu aparate de calitate care sa lase totul in urma lor sa arate ca si nou. Achizitionarea unui aspirator umed uscat este o investitie foarte buna pe care trebuie sa o faca oricine isi doreste sa aiba o casa curata tot timpul si, in acelasi timp, sa isi usureze munca.

Merita achizitionat un astfel de produs? Aspirator umed uscat ,Domino 78 BS inox !

Modelul Domino 78 este unul dintre cele mai bune aparate de acest tip care vine in ajutorul familiilor la curatarea locuintei. Aspiratorul umed uscat dispune de doua motoare silentioase, in doua stadii fiecare, aspiratie cu racire prin sistem by-pass, rezervor de otel-inox, complet detasabil, cu inchidere prin carlige profesionale si inclinare facila pentru golire, carucior de transport cu maner integrat si suport de cablu. Detine roti antiurme si suporturi pentru accesorii, supapa de supra-plin si un cap usor de pozitionat vertical in timpul curatarii oricarei suprafete din casa. El mai detine un inhibitor de soc electrocasinc si un set complet de filtre si accesorii.

Puterea celor doua motoare este de 2000 W, iar capacitatea rezervorului de 78 litri. Detine un furtun flexibil cu o lungime de 2.5 metri, are inclusa o perie rotunda pentru aspirarea prafului, mai multe perii pentru curatarea pardoselilor, un accesoriu pentru curatarea uscata a podelelor si unul pentru aspirarea lichidelor. Praful si restul reziduurilor existente vor fi stranse in sacul filtrat de stofa pe care aspiratorul il are incorporat.

Desi este un produs cu atat de multe functii, are o greutate de 34,5 kg ceea ce il face sa nu poata fi folosit cu usurinta de orice persoana, mai ales de varstnici.

In concluzie, acest aspirator merita achizitionat pentru ca, dincolo de greutatea pe care o are, cele mai importante sunt functiile cu care a fost implementat si ajutorul pe care il ofera tuturor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here