Aspirator umed/uscat Karcher WD 2 – pareri si review

Aspirator umed/uscat Karcher WD 2 - pareri si review

Un aspirator performant nu trebuie sa lipseasca din locuinta niciunei gospodine pentru ca simplifica munca acestora si asigura o curatenie exemplara in cel mai scurt timp posibil. In magazinele de specialitate exista o multime de modele care indeplinesc toate cerintele clientilor si care se gasesc la preturi accesibile oricarui buzunar.

Punctele forte ale aspiratorului umed/uscat Karcher WD 2

Cu o putere de 1000 W, aspiratorul Karcher este eficient, dar econom avand un consum redus de energie. Acesta este unul dintre marile avantaje in momentul achizitionarii, gospodinele fiind mai mult decat incantate de alegerea facuta.

Se poate folosi atat ca aspirare uscata, cat si ca aspirare umeda, mai ales in cazul tapiteriilor sau pentru curatarea interiorului masinilor. Praful este inlaturat simplu si rapid fara niciun efort suplimentar, santatea utilizatorilor fiind in felul acesta protejata de eventualele alergii sau de dezvoltarea problemelor respiratorii care pot afecta in general copii.

Aspiratorul este ideal pentru o serie intreaga de suprafete, de la canapele si gresie, pana la mobila sau covoare. Accesoriile speciale sunt extrem de utile, mai ales pentru ca indeparteaza praful din zonele greu accesibile asa cum sunt spatiile de sub canapea sau din spatele mobilierului unde este foarte greu de ajuns si unde mizeria se aduna in exces.

Dimensiunile compacte permit o depozitare simpla si rapida in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc. De asemenea este foarte usor de transportat dintr-o camera in alta pentru ca are o greutate redusa. Este si foarte practic si usor de folosit de catre toti utilizatorii ceea ce aduce un punct in plus comparativ cu alte modele existente pe piata la ora actuala.

Ofera un grad ridicat de autonomie datorita recipientului de colectare de 12 l. Sacul textil este foarte usor de schimbat fara sa lasa nicio urma de mizerie sau de praf in timpul procesului. In plus, pretul de achizitie este unul modic fiind mai mult decat avantajos.

Cablul dispune de o lungime de 4 m ceea ce inseamna ca ofera o raza de actiune destul de mare fiind suficient pentru aspirarea sufrageriei dintr-o singura miscare. Furtunul este ergonomic si usor de folosit asa ca intregul proces de curatenie se transforma intr-o activitate placuta si relaxanta.

Din pacate, lipsa derulatorului automat de cablu poate reprezenta un dezavantaj pentru anumiti clienti pentru ca impiedica strangerea eficienta si rapida a aspiratorului in momentul in care toata curatenia este gata.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here