Aspirator vertical Bosch BBH22041 – pareri si review

Aspiratoarele Bosh sunt unele dintre cele mai performante produse care au o putere mare de absorbtie si un consum redus de energie. Clientii sunt mai mult decat incantati de noile modele care reprezinta o investitie sigura si profitabila. In plus, au un design modern si elegant care ofera o nota de rafinament oricarei locuinte.

Avantajele achizitionarii aspiratorului vertical Bosch BBH22041

Modelul de fata ofera un mare grad de autonomie gospodinelor datorita faptului ca nu are un cablu de alimentare. In felul acesta, raza de actiune este foarte ampla, iar curatenia se poate realiza intr-un timp foarte scurt. Grija prizei sau a cablului mult prea scurt au disparut definitiv multumita producatorilor Bosch care au tinut cont de dorintele oamenilor si au lansat produse care sa le satisfaca necesitatile.

Aspiratorul este foarte usor de folosit avand un grad ridicat de manevrabilitate. Mai mult decat atat, are un design ergonomic ceea ce inseamna ca poate fi depozitat in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc ceea ce reprezinta un mare punct in plus in momentul achizitionarii.

Acest produs electrocasnic ofera o multime de beneficii clientilor datorita faptului ca primesc 2 produse la pret de 1. Exista incorporat si un aspirator de masa foarte util mai ales pentru aspirarea firmiturilor de sub masa sau a scamelor de pe canapea. In plus, aparatul se poate folosi cu usurinta pe toate tipurile de suprafete, de la mobila si covoare si pana la tapiterie si pardosea.

Dispune de o baterie reincarcabila, dar si de un control pe maner care simplifica foarte mult lucruri transformand corvoada curateniei intr-o activitate placuta si relaxanta. Are 2 trepte de viteze care pot fi selectate in functie de cantitatea de praf si mizerie din camera.

Are o autonomie de 44 de minute fiind un aspect important mai ales pentru gospodinele care au o locuinta destul de spatioasa si unde au nevoie de un timp mai mare de aspirare pentru a lasa totul in deplina ordine. Un afisaj LED anunta utilizatorii in momentul in care bateria este aproape descarata pentru a putea fi pus aspiratorul la incarcat.

Din pacate, un dezavantaj il reprezinta recipientul de golire care trebuie curatat dupa fiecare utilizare pentru ca ingreuneaza puterea de absorbtie. Spre deosebire de alte modele existente pe piata la ora actuala, aspiratorul Bosh are o capacitate de doar 300 ml ceea ce inseamna ca se umple foarte repede cauzand un real disconfort utilizatorilor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here