Aspirator vertical cu filtru HEPA Victronic – pareri si review

Un aspirator clasic poate fi greoi, mai greu de folosit si dificil de carat dintr-o incapere in alta. Un aspirator vertical ne poate ajuta sa curatam mai repede si mai usor suprafata dorita, este mai mic si mai usor decat un aspirator cu sac, exista unele modele care cantaresc doar 2 kilograme. Are un design deosebit de compact ceea ce il face usor de manevrat. In plus, exista aspiratoare verticale ce pot fi transforamte in aspiratoare de mana.

Caracteristici si avantaje aspirator vertical cu filtru HEPA Victronic

Acest aspirator are un design ergonomic ceea ce il face usor de folosit pe toate suprafetele, are o mobilitate sporita spre deosebire de un aspirator clasic. Este aparatul ideal pentru persoanele alergice la praf gratie filtrului HEPA. Aparatul beneficiaza de o tehnologie de ultima generatie ceea ce il face ideal pentru persoanele care detin un animal de companie. Acest aspirator dispune de o putere mare de aspirare, de 8ooW. Containerul pentru praf are o capacitate mai mult decat suficienta, de 0.5 litri.

Putere de aspirare mare gratie tehnologiei Cyclone Filtration System. Experimenteaza o putere de aspirare sporita gratie sistemului Cyclone Filtration System. Vartejul de aer generat in cadrul compartimentului interior forrează firele de par, reziduurile si aproape toate particulele fine de praf să intre in compartimentul exterior, departe de filtru. Astfel, se va preveni infundarea si se va asigura o putere de aspirare de lungă durata, pentru o locuinta mai curata.

Acest aspirator ofera o flexibilitate maxima: aspirare fara cablu si fara limite in jurul si dedesubtul mobilei gratie articulatiei extrem de flexibile a duzei. Ofera posibilitate de amplasare independenta pentru o depozitare mai usoara, economie de spatiu la depozitare si incarcare flexibila la orice priza de alimentare. Capacitatea sa de colectare este de 1litru iar nivelul de zgomot este unul redus, de 71dB.

Multifunctional, acest aspirator poate fi transformat in aspirator de mana, prin detasare. Gratie aspectului modern si raportului bun calitate-pret, aparatul este ideal ca si cadou de casa noua. Aspiratorul vertical poate fi folosit atat in gospodarii, cat si la birouri. Ocupa un spatiu redus, nu necesita saci si se curata cu deosebita usurinta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here