Aspirator vertical Dirt Devil Cavalier Parquet DD698-3 – pareri si review

Aspiratorul reprezinta unul din cele mai banale produse electrocasnice. Insa, datorita faptului ca tehnologia a evoluat enorm in ultimii ani, alegerea unui aspirator a devenit mai dificila, nu se face la voia intamplarii. Aspiratorul vertical este ideal pentru o suprafata mai mica si permite o aspirare eficienta a prafului intr-o cuva de platic de obicei de mici dimensiuni, in forma unui pahar. Este preferat de majoritatea utilizatorilor datorita faptului ca ofera o mobilitate excelenta si firul de alimentare lipseste.

Caracteristici si avantaje Dirt Devil Cavalier Parquet DD698-3

Dirt Devil Cavalier Parquet DD698-3 se foloseste pentru aspirarea prafului de pe pardoseli, mobila sau covoare. Se poate folosi si pe post de aspirator portabil pentru aspirarea prafului din cele mai inaccesibile locului.

Tehnologia ciclonica
separa in mod eficient particulele de praf din aerul aspirat datorita fortei sale centrifuge. Vei beneficia astfel de o putere mare de aspirare la o singura trecere a aparatului. Aspiratorul este dotat cu o perie motorizata pivotanta la 180 de grade care curata absolut toate mizeria printr-o singura trecere si inlatura pana si cea mai tenace urma de murdarie de pe mocheta sau de pe solurile mai dure.

Tehnologia DualAxis System ofera o curatare eficienta in toate unghiurile, pana si in cele mai putin accesibile locuri, sub pat sau sub mobila. In plus, aparatul este livrat cu o perie pentru solurile mai fragile. Bateria Lithium ofera o putere de 21.6 Volti si o autonomie de aspirare de 24 de minute. Bateria aspiratorului se incarca in cinci ore. Compartimentul de praf translucid iti permite sa observi cand trebuie golit pentru a putea pastra performanta de aspirare. Capacitatea sa este de 0.6 litri.

Aspiratorul ofera o manevrabiliatate buna si o greutate redusa. Are un singur nivel de putere iar peria motorizata este dotata cu functia Turbo ce se poate activa si in partea exterioara a motorului.

In concluzie, un aspirator versatil si economic, extrem de usor de utilizat care necesita o intretinere minima. Cu un consum redus de energie, aspiratorul vertical este ideal pentru o aspirare rapida pe gresie , parchet sau alte pardoseli.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here