Aspirator vertical Dirt Devil Samurai DD699-1 – pareri si review

Aspirator vertical Dirt Devil Samurai DD699-1 - pareri si review

Aspiratoarele verticale au inceput sa castige tot mai mult teren in fata aspiratoarelor clasice pentru ca sunt foarte usor de folosit avand un grad ridicat de manevrabilitate. In plus sunt foarte usor de transportat, dar si de depozitat ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii.

Tot mai multi utilizatori mizeaza pe aspiratoarele Dirt Devil pentru ca sunt mai mult performante reusind sa satisfaca pana si cele mai exigent gusturi. Acestea sunt accesibile din punct de vedere financiar si dispun de un design simplu si elegant care capteaza privirea cumparatorilor.

Avantajele achizitionarii aspiratorului vertical Dirt Devil Samurai DD699-1, 18V

Asigura o aspirare de tip uscata ceea ce inseamna ca poate fi folosit cu precadere pentru aspirarea covoarelor, dar si a suprafetelor dure. Orice urma de praf sau de mizerie este indepartata in mod eficient astfel incat totul sa straluceasca in jur.

Aspiratorul de fata este un model 2 in 1 pentru ca vine impreuna cu un aparat de mana special pentru adunarea firmiturilor dupa masa sau pentru aspirarea tapiteriei masinii. Are o autonomie de pana la 24 de minute fiind mai mult decat suficient pentru terminarea treburilor casnice.

Este perfect pentru intretinerea curateniei pentru ca este foarte simplu si compact. Se poate transporta cu lejeritate dintr-o incapere in alta transformand procesul de curatenie intr-o activitate placuta si relaxanta. De asemenea, poate fi pastrat cu usurinta in orice spatiu pentru ca are niste dimensiuni compacte care nu deranjeaza si nici nu incurca desfasurarea treburilor casnice.

Modelul de fata este dotat cu o perie motorizata model turbo care aspira chiar si cele mai mici urme de mizerie. In plus vine impreuna cu anumite accesorii care elimina praful din zonele greu accesibile asa cum sunt cele din spatele mobilierului sau de sub canapea acolo unde este foarte greu de ajuns cu un aspirator clasic.

Are o capacitate de colectare de 0.8 l fiind destul de mare in comparatie cu alte modele de pe piata. Marele avantaj este acela ca nu trebuie golit recipientul dupa fiecare utilizare asa cum se intampla in cazul altor aspiratoare verticale.

Desi dispune de un raport calitate-pret mai mult decat accesibil, aspiratorul Dirt Devil este un produs care se adreseaza doar unei anumite categorii sociale fiind destul de scump. Oricat si-ar dori anumiti cumparatori sa plece acasa cu un asfel de aparat, nu reusesc sa se incadreze in buget.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here