Aspirator vertical Electrolux Ergorapido 2 in 1 ZB3105, 0.5 l, 14.4 V – pareri si review

Nu mai sunt la moda aspiratoarele acelea voluminoase, care erau atat de greu de manevrat, de galagioase si aproape nu se putea gasi un loc de depozitare potrivit in casa, ci aspiratoarele moderne, verticale, cu sisteme 2 in 1, care asigura o functionare performanta si o curatenie impecabila a suprafetelor de toate tipurile. Aspiratorul vertical Electrolux Ergorapido 2 in 1 cu o capacitate de 0.5 litri este ideal pentru locuintele in care se pune accent pe confort si curatenie!Aspirator vertical Electrolux Ergorapido 2 in 1 ZB3105

Puncte forte aspirator Electrolux

Din ce in ce mai multi oameni cauta sa isi schimbe aspiratorul cu o editie moderna, imbunatatita. Cea mai buna investitie a momentului este aspiratorul vertical Electrolux Ergorapido 2 in 1, care are o baterie Turbo Power cu litiu pentru o durata de viata mai lunga, ceea ce inseamna mai multa putere comparativ cu o baterie nichel si un aspirator mult mai usor si ami maleabil, care poate fi incarcat rapid si a carei baterie poate tine chiar si jumatate de ora, in conditiile in care sunt curatate suprafete dure. Este dotat chiar si cu un indicator care semnaleaza necesitatea incarcarii bateriei.

Sistemul Easy Sistem al aparatului de curatat Electrolux asigura o manevrabilitate de 180 de grade si rotile contribuie la flexibilitatea la curatare si posibilitatea de a face miscari line pe podea. Mai mult, aspiratorul permite flexibilitate si garanteaza performanta atat pe spatii mici cat si pe spatii mari, in locuri greu accesibile sau nu. Manerul detasabil al aspiratorului garanteaza curatarea interiorului masinii fara niciun efort!

In alta ordine de idei, aspiratorul Electrolux este foarte modern si acest lucru este demonstrat tehnologia Brush Roll Clean, perfecta pentru a curata parul si scamele, de lumina LED dust Spotter, pentru ca nicio murdarie sa nu fie scapata din vedere, chiar si in locurile mai intunecate.

Pretul este putin cam ridicat, ceea ce nu ar fi tocmai in avantajul cumparatorilor, insa aparatul este foarte util pentru curatenia zilnica, este usor de manevrat si are o putere de aspirare foarte mare, suficienta pentru a mentine casa curata in fiecare zi si pentru a elimina murdaria din spatiile greu accesibile, dar si din locurile vizibile.

Aspiratorul vertical Electrolux este o investitie inteligenta si de durata, care nu va necesita schimbare vreunei piese sau inlocuirea aparatului foarte mult timp!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here