Aspirator vertical Electrolux Ergorapido 2 in 1 ZB3211, 0.5 l, 18 V – pareri si review

Aspiratoarele 2 in 1 reprezinta o inovatie interesanta, dar mai ales extrem de utila care ofera flexbilitate si un grad mult mai ridicat de manevrabilitate. Gospodinele sunt foarte incantate de noile modele care au si un consum mult mai mic de energie in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala.

Electrolux
lanseaza unele dintre cele mai performante aspiratoare care respecta normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus a calitatii si a fiabilitatii. Raportul calitate-pret este intotdeauna unul echitabil asa ca investitiile sunt sigure.Aspirator vertical Electrolux Ergorapido 2 in 1 ZB3211

Avantajele achizitionarii aspiratorului vertical Electrolux Ergorapido 2 in 1 ZB3211

Este un aspirator care se poate folosi atat pentru aspirarea intregii locuinte, cat si pentru curatarea spatiilor inguste sau strangerea firmiturilor asa cum se intampla dupa fiecare masa. Orice mama stie ca la sfarsitul zilei covorul sau canapeau sunt pline de scame si de resturi de mancare care trebuie stranse cat mai repede. Unitatea manuala a aspiratorului este foarte simplu de detasat si isi face treaba intr-un timp redus.

Modelul de fata este dotat si cu tehnologia BrushRollClean care simplifica munca gospodinelor. Printr-o simpla apasare de pedala, peria este curatata de mizerie sau de firele de par. Aceasta functie unica reuseste sa mentina chiar si filtrele curate acesta fiind un mare punct in plus pentru orice cumparator.

Aspiratorul este foarte usor de folosit multumita designului ergonomic. Se roteste, este usor de transportat si poate patrunde chiar si in zonele greu accesibile. Acest fapt se datoreaza in primul rand accesoriilor incorporate care aspira mizeria de sub canapea sau din spatele mobilei acolo unde este foarte de ajuns.

Dispune de o baterie reincarcabila de 18 V care ofera o aspirare eficienta, dar si o putere de absorbtie mare. Se poate folosi fara probleme o perioada indelungata de timp, fara sa fie nevoie achizitionarea uneia noi la fiecare utilizare. In plus, se incarca extrem de rapid comparativ cu alte aspiratoare care au nevoie chiar si de 16 ore pentru a reusi sa curete locuinta.

Capacitatea de colectare este de 0.5 l
, iar recipientul se scoate simplu si rapid ceea ce ofera o anumita autonomie femeilor care pot sa rezolve singure toate treburile. Se recomanda golirea recipientului dupa fiecare curatenie generala pentru a se mentine puterea de absorbtie ridicata.

Un mare dezavantaj il reprezinta pretul extraordinar de ridicat care nu este accesibil tuturor romanilor. Chiar daca aspiratorul este unul calitativ care merita achizitionat, utilizatorii prefera un model mai ieftin.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here