Aspirator vertical Electrolux ZS220B, 1.5 l, 1400 W, Filtru HEPA – pareri si review

Din gama de electrocasnice Electrolux nu fac parte numai masini de spalat, combine frigorifice sau aragazuri foarte mari, ci si banalul aspirator, fara de care casa nu ar mai arata la fel de curata. Un astfel de produs pe placul tuturor celor care isi doresc sa faca o investitie de lunga durata este aspiratorul vertical Electrolux, cu filtru Hepa si o putere de 1400 W.Aspirator vertical Electrolux ZS220B

Caracteristici si avantaje aspirator vertical Electrolux

Aspiratoarele obisnuite au facut senzatie la vremea lor. Pana nu demult, acestea erau nelipsite din apartamentele si casele oamenilor, indiferent de pozitia sociala sau de preferintele acestora in ceea ce priveste curatenia. Acum au fost inlocuite de aspiratoarele verticale, care se dovedesc a fi mult mai comode, mai usor de utilizat si mai usor de depozitat.

Aspiratorul Electrolux are nevoie de putin spatiu de depozitare si este ideal chiar si pentru locuintele mici. Are dimensiuni reduse si o eficienta mare, ca si cea a unui aspirator obisnuit. Gama aspiratoarelor stick reprezinta cel mai nou mod de curatare, fiind ideale pentru persoanele care locuiesc in apartamente mici.

Tipul de aspirare este cel clasic, aspirarea uscata, iar alimentarea se face la retea, dar exista si posibilitatea utilizarii bateriei reincarcabile. Are derulator automat cablu si poate curata in mod eficient mai multe suprafete, de la cele mai dure la cele mai moi, ajungand chiar si in locuri greu accesibile. Este foarte performant in curatarea covoarelor si a suprafetelor dure. Si are inclus filtrul de evacuare HEPA.

Aspiratorul vertical Electrolux este destul de puternic pentru dimensiunile pe care le are, are un design super, trage foarte bine mizeria si praful atat de pe covor cat si de pe parchet, de pe canapea si de sub canapea. Cablul este destul de lung pentru a ajunge in toate colturile camerei si se poate infasura intre doua suporturi. Filtrul este lavabil, un alt mare avantaj si nici nu face zgomot. In plus, aspiratorul Electrolux are si perie de parchet, normala, este usor de manevrat si isi merita fiecare ban cheltuit!

Din pacate, nu are control pe maner si variator de putere, insa aceste mici dezavantaje pot fi trecute cu vederea.
Pentru o curatenie eficienta in intreaga casa, atat saptamanala cat si zilnica, pentru a insista in locurile unde se depune cel mai mult praf, aspiratorul vertical Electrolux este foarte eficient!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here