Aspirator vertical Heinner HSVC-m14.4 – pareri si review

Exista o multime de aparate electrocasnice performante care se gasesc la un pret accesibil oricarui buzunar. In plus, toate aceste modele respecta in totaliate normele europene in vigoare oferind in felul acesta o garantie in plus in momentul achizitionarii. Spre exemplu, aspiratoarele verticale sunt tot mai cautate de gospodinele care au nevoie de o mana de ajutor in gospodarie pentru ca totul sa fie curat si stralucitor.

Avantajul aspiratorului Heinner HSVC-m14.4

Dispune de un sistem de filtrare ciclonic care indeparteaza praful in profunzime si care elimina orice urma de bacterii sau de acarieni astfel incat mediul sa fie unul igienizat. Utilizatorii au astfel parte de un somn linistit si odihnitor, dar si de o stare generala mult mai buna.

Cu un design modern si elegant, noul model se integreaza perfect in orice locuinta oferind un plus de rafinament incaperilor. Mai mult decat atat are si niste dimensiuni reduse care se integreaza perfect in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice asa cum se intampla in cazul aparatelor mult prea voluminoase.

Aspiratorul se poate folosi fara niciun fel de problema pe mai multe tipuri de suprafete, de la podele si canapele pana la covoare sau mobilier. Este dotat chiar si cu un variator de putere ceea ce simplifica lucrurile si le permite utilizatorilor sa seteze puterea de absorbtie in functie de fiecare suprafata in parte.

Firele de par inestetice, dar si murdaria din locurile greu accesibile sunt mult mai usor de indepartat datorita accesoriilor incluse. Duzele pentru spatii inguste sunt unele dintre cele mai utile pentru ca permit aspirarea mizeriei chiar si din spatele mobilierului sau de sub canapea acolo unde este mult mai greu de ajuns.

Marele avantaj al aparatului este acela ca poate fi utilizat ca si aspirator de mana pentru adunarea firmiturilor care se strang dupa masa sau pentru curatarea tapiteriei autoturismului. Este foarte practic si usor de folosit de catre toti membrii familiei. In plus, are o autonomie de pana la 22 de minune care este mai mult decat suficienta pentru a satisface necesitatile zilnice ale romanilor.

Nivelul de zgomot atinge in general 80 dB ceea ce poat ereprezenta un adevarat dezavantaj pentru oamenii care isi doresc sa foloseasca produsul la orice ora din zi sau din noapte. Sunetul produs ii poate deranja pe vecini care nu sunt obligati sa suporte galagia produsa.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here