Aspirator vertical multifunctional Electrolux ZB3101 – pareri si review

Aspirator vertical multifunctional Electrolux ZB3101 - pareri si review

Aspiratoarele verticale sunt extrem de practice datorita faptului ca ocupa mult mai putin spatiu si sunt si foarte usor de folosit. De exemplu, Electrolux a lansat o gama de astfel de modele care sunt mai mult decat accesibile din punct de vedere financiar si care respecta normele europene in vigoare. In plus sunt calitative si fiabile ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii.

Punctele forte ale aspiratorului vertical multifunctional Electrolux ZB3101

Producatorii garanteaza mai multa putere pentru o perioada indelungata de timp gratie bateriei cu litiu. Are o durata de viata mult mai mare decat bateriile obisnuite si se incarca si mult mai rapid.  In plus, afisajul LED este celcare anunta utilizatorul in momentul in care aspiratorul trebuie incarcat.

Modelul de fata este foarte usor de folosita de catre toti membrii familiei datorita periei rotative, dar si a rotilor mari de cauciuc care asigura un grad ridicat de manevrabilitate. Curata cu succes toate suprafetele, de la podea si mobilier si pana la covoarea sau tapiterie. Puterea de aspirare este in 2 trepte si poate fi setata in functie de preferinte, dar si in functie de suprafata.

Exista si posibilitatea folosirii unitatii de mana care este extrem de utila, mai ales pentru scamele de pe canapea sau firmiturile care se aduna pe jos dupa masa. Reuseste sa ajunga inclusiv in zonele greu accesibile, acolo unde aspiratorul vertical nu face fata. Mai mult decat atat, poate fi folosita aceasta unitate si pentru curatarea masinii, fiind un cadou ideal pentru orice barbat. Se stie ca acestia adora sa isi tina masina stralucind de curatenie asa ca noul model se adapteaza tururor acestor preferinte.

Are un design ergonomic si niste dimensiuni compacte motiv pentru care este foarte usor de depozitat in orice spatiu. Nu ocupa mult loc ceea ce este perfect mai ales pentru gospodinele care traiesc la bloc. Are si o greutate redusa asa ca este usor de transportat dintr-o camera in alta transformand procesul de curatenie intr-unul placut si relaxant.

De asemenea, lipsa cablului de alimentare ofera o raza mult mai mare de actiune. Are o autonomie de 21 de minute ceea ce inseamna ca poate acoperi suprafata intregului apartament fara nici cea mai mica problema. Clientii au fost foarte multumiti de faptul ca are auto-sustinere, aspiratorul putand fi lasat in aceasta pozitie in pauzele dintre aspirat. Accesoriile sunt si ele perfect penttru indepartarea cu succes a mizeriei, reusind chiar sa elimine si parul de animale.

Din pacate, rezervorul este destul de dificil de curatat din cauza sistemului de prindere ceea ce poate cauza un real disconfort utilizatorilor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here