Aspirator vertical multifunctional Electrolux ZB3103 – pareri si review

In ultimul timp, tot mai multi clienti se orienteaza catre aspiratoarele verticale pentru ca sunt mai usor de manevrat, dar si pentru simplu fapt ca ocupa mult mai putin spatiu in momentul depozitarii. Marele avantaj al acestor modele este acela ca au un design functional, gospodinele avand parte astfel de 2 produse intr-unul singur.

Punctele forte ale aspiratorului vertical multifunctional Electrolux ZB3103

Este dotat cu o baterie de litiu TurboPower care are o durata de viata mult mai lunga in comparatie cu alte produse existente pe piata la ora actuala. Functioneaza de doua ori mai mult fata de bateriile normale de nichel fiind mult mai usoara si mult mai maleabila. Are un grad de autonomie de pana la 21 de minune ceea ce este mai mult decat suficient pentru aspirarea intregii locuinte. Indicatorul luminos este cel care ii avertizeaza pe utilizatori in momentul in care este nevoie ca bateria sa fie incarcata.

Designul elegant aduce un plus de rafinament locuintei atragand atentia cumparatorilor inca din primul moment. De asemenea, are niste dimensiuni compacte care permit depozitarea cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice asa cum se intampla in cazul aspiratoarelor clasice.

Dispune de o manevrabilitate de 180 grade ceea ce simplifica in mod vizibil munca gospodinelor oferindu-le acestora posibilitatea de a curata orice loc fara nici cel mai mic efort. Duza Ergorapido vine impreuna cu o lumina LED astfel incat gradul de vizibilitate creste in mod considerabil. Spatiile intunecate sunt mult mai usor de aspirat, iar praful poate fi indepartat in totalitate.

Se poate folosi cu usurinta pe toate tipurile de suprafete de la covoare si mobilier, pana la canapea sau podele. Praful si scamele sunt atent indepartate, in urma ramanand un mediu curat si igienizat potrivit pentru un somn linistit si odihnitor. Filtrul HEPA este cel care elimina bacteriile si alergenii in asa fel incat copiii se pot juca linistiti in casa fara sa existe riscul dezvoltarii bolilor pulmonare grave.

Capacitatea de colectare este de doar 0.5 l
ceea ce poate cauza un real dezavantaj pentru anumiti utilizatori. Recipientul trebuie golit si curatat dupa fiecare folosire ceea ce poate cauza un oarecare disconfort oamenilor ocupati care nu au timp de pierdut cu astfel de sarcini.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here