Aspirator vertical multifunctional Electrolux ZB3106, Cyclonic – pareri si review

Ceea ce pana acum un deceniu parea un aparat de domeniul stiintifico-fantasticului, acum, un aspirator vertical este intalnit in multe case ale oamenilor, carora le pasa de mediul in care traiesc. Aspiratorul vertical multifunctional Electrolux cu o capacitate de 0.5 litri, 14.4 volti, acumulator Li-Ion si tehnologie Brush Roll Clean, pe albastru, este o investitie pe care nimeni nu o va regreta!Aspirator vertical multifunctional Electrolux ZB3106

Puncte forte aspirator vertical multifunctional Electrolux

Compania Electrolux are un renume foarte bun pe piata internationala. Electrolux lanseaza pe piata anual electrocasnice din ce in ce mai noi, cu unele caracteristici care se dovedesc inedite si foarte utile pentru cumparatori. Aspiratorul vertical multifunctional Electrolux este una din cele mai recente astfel de inovatii pusa spre comercializare

Bateria cu litiu Turbo Power asigura mai multa putere pentru un timp indelungat si functioneaza pe un timp de doua ori mai mare decat o baterie cu nichel. Aspiratorul este fiabil, maleabil, usor de folosit, se incarca rapid si poate fi utilizat pana la 30 de minute in conditii de utilizare economica, ideal pentru suprafetele dure, dar si moi, pentru colturile in care se ajunge greu. Atunci cand este necesara reincarcarea bateriei, indicatorul va semnala acest lucru, iar utilizatorul va sti ce are de facut.

Functia Easy Steer
confera o manevrabilitate la 180 de grade, un design ergonomic si rotile mari negre sunt special concepute pentru a asigura flexibilitatea la folosire si posibilitatea de a face miscari line pe orice tip de suprafata. Se poate alege din doua trepte ale puterii, astfel incat aspirarea sa fie adaptata in conditii ideale, iar unitatea de mana a aspiratorului este detasabila si permite curatarea fara efort a mesei din bucatarie sau a interiorului masinii, ori a canapelei plina de firimituri.

O alta caracteristica putin spus interesanta este functia de auto-curatare pentru ca utilizatorii sa nu mai fie stresati de curatarea firelor de par sau a scamelor din perie. Lumina LED Dust Spotter este ideala pentru ca nimic sa nu scape din atentia utilizatorilor si chiar si in cele mai intunecate locuri, sub canapea sau sub fotolii, mizeria sa dispara complet!

Desi pretul este putin prea ridicat pentru asteptarile si posibilitatile financiare ale oamenilor cu salariu minim pe economie, accesoriile si caracteristicile determina ca raportul calitate-pret sa fie unul cat se poate de corect. Cei care cauta un produs ideal de curatare pot lua in considerare un aspirator vertical Electrolux!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here