Aspirator Vertical Multifunctional Taurus UNLIMITED 25.6 LITHIUM – pareri si review

Cu sau fara sac, orizontal, vertical, multifunctional, cu filtru de apa, cu vapori, piata abunda in aspiratoare de tot genul, care mai de care mai avansate si mai eficiente. Aaspiratorul vertical este compact si practic insa, cu toate acestea, nu este atat de apreciat de utilizatori care prefera in general cu sac sau fara sac. Acest tip de aspirator nu ocupa mult spatiu de depozitare si este ideal pentru curatarea scarilor. In plus, este mult mai puternic decat un aspirator orizontal.

Caracteristici si avantaje aspirator vertical multifunctional Taurus UNLIMITED

Acest aspirator este perfect pentru aspirarea unor suprafete mai mici din casa, suprafete in care se acumuleaza in general firmituri sau panze de paianjen. In functie de nevoile si cerintele utilizatorului acest aspirator se poate folosi si pntru aspirarea intregii case intr-un timp scurt si intr-un mod deosebit de practic. In plus, permite aspirarea casei intr-o pozitie convenabila, evita aplecatul.

Aspiratorul are o forta de 2.6Volti ceea ce garanteaza o aspirare eficienta a oricarui tip de suprafete. Este dotat cu tehnologia ciclonica. Designul special al sistemului de filtrare creeaza un vartej de aer in interiorul cutiei iar forta centrifuga are misiunea de a separa praful de aerul curat, particulele ramanand pe fundul rezervorului.

Acest aspirator este practic si rapid si beneficiaza de un acumulator Litiu. Acest acumulator este de ultima generatie si permite incarcarea completa a aparatului intr-un timp foarte scurt. In urma unei incarcari de aproximativ patru ore aparatul obtine o autonomie buna, de 40 de minute ceea ce permite aspirarea fara probleme a intregii locuinte. Gabaritul acestui aspirator este mult mai mic decat cel al unui aspirator obisnuit insa puterea sa este de neegalat.

Aspiratorul este modern, in conceperea s-a tinut cont de tendintele si tehnologiile actuale. Manerul aspiratorului este unul pliabil ceea ce faciliteaza transportarea sa, pe scari de exemplu. In plus, depozitarea acestuia este facila, se poate depozita fara probleme in orice colt al casei. Rotile de cauciuc ale aspiratorului permit deplasarea facila a acestuia pe orice tip de suprafata dar si protejarea acestuia. Aspiratorul permite aspirarea atat a suprafetelor dure cat si a suprafetelor mai fragile. Datorita periei rotative din dotare aspiratorul atrage murdaria fara sa deterioreze suprafetele.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here