Aspirator vertical MYRIA Stick 2 in 1 MY4505BL/S07BL – pareri si review

Un principiu care nu trebuie neglijat pentru o viata sanatoasa este mentinerea mediului de lucru sau de locuit curat. Curatenia previne formarea alergiilor, a afectiunilor respiratorii sau de piele, ajuta la mentinerea unei sanatati de fier si absenta prafului nu poate fi decat o veste buna pentru familiile cu copii mici, batrani sau bolnavi in ingrijire. Cea mai buna solutie in acest sens este achizitionarea unui aspirator modern, care sa curete in profunzime toate suprafetele. Modelul Myria 2 in 1 de aspirator vertical se va dovedi alegerea cea mai avantajoasa!Aspirator vertical MYRIA Stick 2 in 1 MY4505BL/S07BL

Puncte forte aspirator vertical Myria

Aspiratorul trebuie sa faca parte din viata oricarei familii. Fara un aspirator bun, nici conditiile de trai nu mai sunt decente si in limitele bunului simt. Curatenia joaca un rol esential in viata oamenilor de toate categoriile sociale si filtrul special care retine praful si microbii ai aspiratorului Myria 2 in 1 este ideal in acest sens.

In plus, acest produs poate fi folosit ca si un aspirator vertical obisnuit sau, de ce nu, ca si unul portabil, pentru ca firimiturile, murdaria, mizeria facuta de cei mici sau de ceilalti membrii ai familiei sa fie stransa rapid. Aspiratorul vertical Myria este util in toata casa, nu ocupa mult spatiu de depozitare, este o combinatie perfecta intre un aspirator traditional si unul portabil si ofera mobilitatea si confortul de care orice utilizator are nevoie.

Aspiratorul se poate folosi pe mai multe suprafete cu succes, are un filtru HEPA recunoscut international si vine la pachet cu accesorii care indeparteaza praful si murdaria pe mai mult timp si anume: un tub telescopic din inox reglabil in functie de inaltimea utilizatorului, o perie principala pentru covoare si mochete, o perie rotunda pentru scame si par de animale si o perie 2 in 1 pentru a ajunge mult mai rapid in spatele sau sub mobila, in locuri mai greu accesibile.

Per total, achizitionarea aspiratorului Myria Stick este ideala pentru orice familie. Functioneaza cu cablu si este excelent, desi nivelul zgomotului este destul de mare, insa deloc deranjant pentru vecini. Desi nu este o marca foarte cunoscuta pe piata nationala, aspiratorul isi dovedeste eficienta inca de la primele folosiri si are si un pret foarte bun de achizitie!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here