Aspirator vertical Rowenta Air Force Extreme RH8813 – pareri si review

Un aspirator vertical este ideal pentru cei care nu vor sa foloseasca un aspirator traditional pentru curatarea casei. Aspiratorul vertical vine cu o multime de beneficii, cel mai important beneficiu fiind dat de comoditatea cu care putem aspira de fiecare data. Asta datorita designului sau practic si comod. Aspiratoarele verticale dispun de functii speciale, imbunatatite, menite sa ne simplifice procesul de curatenie al casei..

Caracteristici si avantaje aspirator vertical Rowenta Air Force Extreme RH8813

Acest aspirator vertical este perfect pentru utilizatorii activi si exigenti, in cautarea confortului si comoditatii in viata de zi cu zi. Aspiratorul este dotat cu un sistem ciclonic brevetat ultra performant care asigura un nivel inalt de separare a aerului de praf pentru un rezultat ultra eficient. Autonomia acestui aspirator verrical este de 35 de minute ceea ce il face un aspirator practic si eficient pentru intreaga casa. Este prevazut cu o baterie Li-Ion ce are o durata de viata prelungita, de doua ori mai mare in comparatie cu bateriile clasice. Aspiratorul are nevoie de un timp de incarcare de 10 ore.

Aspiratorul vertical este dotat cu tehnologia Air Force – performanta de aspirare Air Force Extreme rezultand din unirea a doua elemente cheie si anume : capul de aspirare Delta dotat cu o perie rotativa Active Brush integrata ce ofera 6200rpm si un suport special in jurul periei si sistemul Cyclonic cu o eficienta ridicata in ceea ce priveste separarea particulelor de praf din aerul aspirat.

Rezervorul de colectare a prafului si mizeriei este destul de usor de scos. Capacitatea acestuia este de 0,5 litri. Deasupra rezervorului este dispus filtrul lavabil. Un al doilea filtru este prezent pentru a permite utilizarea aparatului in timpul in care celalalt se usuca.

Un aspirator vertical puternic, fara fir ce ofera cele mai bune rezultate de curatare la un nivel ridicat de confort. Un aparat ultra-modern de curatare cu o baterie din litiu pentru o autonomie de functionare prelungita si incarcare rapida, un cap de aspirare Delta cu o perie rotativa si tehnologie ciclonica extrem de eficienta. Un design ergonomic si o greutate redusa pentru transportare si manevrare facila dar si o pozitie verticala de stationare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here