Aspirator vertical Rowenta Air Force Extreme RH8879, 0.5 l, 25.2V. Lithium – pareri si review

Curatenia face parte din viata omului modern, la fel ca si alte atributii in familie. Dar pentru o curatenie exemplara, este nevoie de aparate pe masura. Un aspirator precum Rowenta Air Force Extreme este o alegere foarte buna pentru familiile in care este necesara aspirarea suprafetelor dure sau suprafetelor moi in mod constant.cu un cap ultra slim Vision Delta si o autonomie de pana la 65 de minute, ramane alegerea perfecta a oamenilor pentru care curatenia inseamna sanatate si confort!Aspirator vertical Rowenta Air Force Extreme RH8879

Puncte forte aspirator vertical Rowenta Air Force Extreme

Rowenta este o marca de electrocasnice foarte cunoscuta pe piata din tara cat si pe cea din strainatate, gratie performantei produselor si eficientei acestora. Aspiratoarele Rowenta fac fata oricaror provocari pe care oamenii le au zi de zi: faina varsata pe gresia din bucatarie, dero pe podeaua din baie, pufarine pe covorul din sufragerie, praf si par de animale pe canapea. Pentru toate aceste situatii si pentru multe altele asemanatoare, aspiratorul verticat Rowenta Air Force este ideal!

Performanta Air Force Extreme insumeaza, de fapt, doua elemente: capul de aspirare Delta cu peria rotativa Active Brush integrata si sistemul cyclonic pentru a separa particulele de praf din aerul respirat. Mai mult decat atat, un alt avantaj pe care il ofera utilizatorilor aspiratorul vertical Rowenta este capul de aspirare Delta cu perie rotativa integrata,, pentru a evita deteriorarea si zgarierea parchetului, pentru a aspira eficient chiar si cele mai fine firicele de praf si pentru concentrarea fluxului de aer respirat.

Aspiratorul Rowenta este dotat cu un sistem avansat dar are si o greutate redusa pentru maxim de confort in utilizare si o manevrabilitate foarte usoara. Sistemul de incarcare este foarte inteligent, incarca numai partea necesara, au autonomia este de doua ori mai ridicata decat modelul NiMh.

Cu alte cuvinte, exceptand pretul care pare destul de piperat pentru un aspirator vertical, modelul produs de Rowenta, axat pe aspirare uscata, cu baterie reincarcabila si control pe maner, perfect pentru multu-suprafete si cu o capacitate de colectare de 0.5 litri, se dovedeste o investitie foarte buna pentru orice familie! Are o putere foarte buna de aspirare si curatare, trei trepte de putere si doua benzi cu LED pe marginea capului de aspirare, ideale pentru zone intunecoase si greu accesibile, plus un design extrem de placut si un nivel scazut de zgomot.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here