Aspirator vertical Rowenta Air Force Havana RH8570, 24 V – pareri si review

Curatenia face parte din viata cotidiana a oamenilor indiferent de clasa sociala, de varsta, sex, de marimea locuintei. Si pentru o curatenie adecvata, sunt necesare unele „instrumente” cu ajutorul carora sarcina aceasta sa fie mai usoara si murdaria sa dispara cat mai repede si mai eficient. Pentru cei care doresc sa traiasca intr-un mediu curat, dar si pentru „obsedatii” de curatenie, un aspirator vertical Rowenta Air Force Havana cu o capacitate de 0.4 litri, se va dovedi extrem de util!Aspirator vertical Rowenta Air Force Havana RH8570

Caracteristici si avantaje aspirator vertical Rowenta

Desi oamenii au ramas la ideea ca un aspirator clasic este cel mai eficient si ca aceste produse noi, verticale, ar putea pune multe probleme la utilizare sau chiar ar fi ineficiente, puterea unui aspirator modern, de mana, fara cablu, dovedeste contrariul. In primul rand, acest aspirator asigura o curatare eficienta si performanta pentru orice tip de podea si poate fi utilizat zilnic.

Modelul Rowenta Air Force este un produs ce combina performanta, autonomia ridicata, usurinta in utilizare si eleganta, precum si fiabilitatea si consumul extrem de mic. Puterea de 24 V asigura un nivel ridicat de curatare, iar tehnologia Air Force mentine absorbtia la un nivel foarte ridicat. Aerul este separat de praf astfel ca aparatul este dotat cu un coridor exclusiv de aer pentru particule mari de praf si aproape o mie de deflectoare patentate ce arunta particulele mai mici de praf inapoi.

Capul de aspirare Delta se va dovedi eficient, iar pardoselile mai dure si mai dificile, precum covoarele si mochetele pot fi usor curatate gratie periei de mare viteza care are si functia Booster. Peria Delta asigura absorbtia prafului chiar si in colturile mai greu accesibile.

Autonomia este de 45 de minute
, suficient cat sa curete intreaga casa, aspirarea este uscata si alimentarea se face la acumulator. Culoarea este maro iar designul placut, are baterie reincarcabila si control pe maner. Aspiratorul Rowenta este util, practic si placut si utilizatorii se declara extrem de multumiti de achizitia facuta.

Desi este putin prea scump pentru asteptarile oamenilor cu salarii mici si posibilitatile financiare ale acestora, aspiratorul vertical Rowenta este excelent pentru a intretine curatenia si face treaba buna chiar si pe suprafetele mai netede, precum gresia si parchetul, precum si pe cele moi, precum mocheta si covorul.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here