Aspirator vertical ZILAN ZLN-1235 – pareri si review

Aspirator vertical ZILAN ZLN-1235 - pareri si review

O locuinta curata reprezinta acel loc in care atat corpul cat si sufletul si mintea zambesc. Asa ca, pastrarea curateniei reprezinta un prim pas spre confortul care ar trebui sa defineasca locul numit “acasa”. Un ajutor de nadejde, util, chiar indisensabil este oferit de catre un aspirator. Bineinteles ca aspiratorul trebuie achizitionat cu grija, pentru ca atat caracteristicile sale, cat si pretul conteaza mult! Aspiratorul ZILAN ZLN-1235 merita atentia consumatorului deoarece a dovedit ca este un produs bun.

Motivele care sustin achizitionarea aspiratorului ZILAN ZLN-1235

Aspiratorul vertical ZILAN ZLN-1235 este un produs special care transforma procesul de curatare a locuintei intr-o adevarata placere ce nu oboseste si nu provoaca dureri de spate. Un astfel de model este unul care pe langa eficienta maxima ofera si un grad redicat de confort ce merita sa fie luat in seama, in alegerea aspiratorului perfect.

Din punct de vedere tehnic, acest aspirator este un model fara sac, ce foloseste aspirarea uscata si se alimenteaza la retea. Prezinta o capacitate de colectare de 2 litri si este definit de o putere de aspirare de 210 W. Poate sa fie folosit pe multisuprafete, devenind util pentru curatarea fiecarei incaperi din locuinta.

Ceea ce este ingenios si se va dovedi si cat se poate de util este faptul ca manerul metalic este unul care se poate demonta si astfel, aspiratorul poate deveni un model de mana care te ajuta sa cureti chiar si canapeaua sau alte suprafete care au fost acoperite de praf si de alte particule inestetice si chiar nesantatoase.

Un minus important pe care il detine acest aspirtator vertical ZILAN este lipsa filtrului special de aspirare HEPA care este considerat cel mai performat si cel mai util. Totusi, pretul foarte avantajos al acestui aspirator este cel care explica minusul existent.

Durerile de spate, sesiunile de aspirat ineficiente si cat se poate de anevoioase sunt istorie, atunci cand ajutor de nadejde devine acest special aspirator vertical care este prietenos prin aspect, multumitor prin functii si relaxant prin investitia materiala ceruta, devenind una dintre acele alegeri care nu vor dezamagi nici chiar dupa mult timp de la achizitionare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here