Aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum – pareri si review

Ultimele tendinte in domeniu le reprezinta aspiratoarele robot care sunt extrem de inteligente si care isi fac treaba singure simplificand viata utilizatorilor. Inteligenta artificiala este cea care controleaza aceste mici ‘’jucarii’’ atat de inovatoare si performante. Xiaomi a revolutionat piata produselor electrocasnice prin lansarea unor modele care pot fi controlate prin intermediul telefonului mobil.

Merita achizitionat un astfel de produs?

Oricine isi doreste sa scape de corvoada curateniei, iar acum acest lucru este posibil cu ajutorul noului robot care preia sarcinile nedorite si care lasa locuinta stralucind de curatenie. Este perfect pentru oamenii ocupati care nu isi permit sa piarda timpul cu tot felul de activitati casnice.

Aspiratorul minune se poate folosi cu succes pe mai multe tipuri de suprafete. Are o autonomie de 2.5 h cu mult peste aspiratoarele verticale existente in magazine care rezista in jur de 40 de minute. Mai mult decat atat se incarca singur intr-un timp scurt fiind pregatit sa o ia de la capat pana cand totul este aranjat asa cum trebuie.

Este un produs care poate fi controlat de la distanta de catre proprietari cu ajutorul telefonului mobil. Se poate porni sau opri in functie de preferinte putandu-se selecta inclusiv o vizualizare in timp real a intregului proces de aspirare. Oamenii care lipsesc foarte mult de acasa, pot programa robotul sa inceapa in orice moment un ciclu de aspirare pentru a gasi tot timpul casa stralucind de curatenie.

Este dotat cu 12 tipuri de senzori atat de necesari pentru cunoasterea mediului inconjurator, dar si pentru evitarea coliziunilor. In primul rand, robotul scaneaza intreaga locuinta pentru a vedea care este planul si ce anume trebuie sa realizeze. Poate fi lasat singur fara nici cea mai mica problema si fara sa existe niciun pericol.

Robotul este super silentios asa ca se poate folosi cu succes in orice moment al zile sau al noptii fara sa deranjeze vecinii. In plus, poate porni chiar si in timpul somnului bebelusilor fara sa cauzeze nici cel mai mic disconfort.

Este foarte usor si dispune de un design modern si ergonomic care permite depozitarea in orice spatiu fara nicio problema. Are o putere de aspirare de 50 W care este mai mult decat suficienta pentru inlaturarea prafului sau a mizeriei de sub mobila acolo unde este foarte greu de ajuns.

Avand in vedere toate aceste calitati, pretul de achizitie este unul pe masura ceea ce reprezinta un real dezavantaj pentru orice utilizator care si-ar dori sa aiba parte de un astfel de produs.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here