Aspiratorul cu sac Samsung VCC61E3V3K – pareri si review

Aspiratorul reprezinta un electrocasnic care nu ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta, functia sa fiind imposibil de suplinit intr-un alt mod. De aceea, iti intelegem necesitatile si-ti raspundem printr-un produs care nu poate sa te lase indiferent si care poate sa fie achizitionat fara niciun efort financiar. Aspiratorul cu sac Samsung VCC61E3V3K este un produs special care reuseste sa imbine intr-o maniera unica clasicismul functiilor de baza cu un strop de originalitate si ingeniozitate. Nu-i asa ca un astfel de aspirator merita ceva mai multa atentie din partea ta?

Samsung este firma care ofera calitate prin fiecare produs pe care-l propune. Cu siguranta, atunci cand vine vorba de cele mai bune aspiratoare, de cele mai evoluate si chiar inteligente, Samsung se dovedeste cat se poate de original si inventiv. Totusi aceste produse au un pret pe masura. In schimb, daca-ti doresti calitate sperioara ale unor functii de baza, atunci poti sa alegi acest aspirator, care din punct de vedere financiar, reprezinta una dintre cele mai avantajoase alegeri.

Aspiratorul propus de catre cei de la Samsung este un model conventional, cu sac si cu alimentare prin retea. Prezinta un motor ce are o putere de 1500 W si o capacitate de colectare de 3 litri. Aceste caracteristici sunt definitorii pentru determinarea eficientei si a rapiditatii procesului de aspirare. Ceea ce este de-a dreptul inovator este tehnologia Eco Wave care propune o eficienta superioara si un consum energetic foarte mic. Astfel, acest aspirator functoneaza precum unul cu o putere de 2200 W, desi motorul sau are 1500 W. Acest lucru se traduce printr-un consum cu 30% mai mic de energie electrica.

Filtrul HEPA face ca aspiratorul Samsung sa ofere nu doar o curatare completa ci si o igienizare corecta ce iti va permite sa te bucuri de o locuinta lipsita de praf, factori alergici sau microorganisme patogene important. Si asta nu este tot, pe langa faptul ca exceleaza din punct de vedere a eficientei, comoditatea oferita in timpul folosirii este una foarte mare. Furtunul pivotant la 360 grade permite o manevare cat se poate de usoara.

De asemenea, sistemul de instalare in doua sensuri, permite o utilizare mult mai simpla si o depozitare cat se poate de comoda astfel incat acest asprator sa fie cel care iti raspunde cel mai bine la necesitati. Accesoriul pentru spatii inguste si mai ales accesoriul special pentru blana de animale iti pot fi de un real ajutor, astfel incat podelele tale, indiferent de materialul din care sunt confectionate, sa-ti straluceasca de curatenie.

Aspiratorul cu sac Samsung VCC61E3V3K devine o alegere prietenoasa prin tot ceea ce-l caractrizeaza, de aceea, iti recomandam sa tii cont de aceasta optiune. Analizeaz-l atent, afla si ce alte beneficii ti-ar putea oferi acest model si apoi transforma-l in aliatul de care ai nevoie pentru curatenia eficienta a intregii locuinte. Aspiratul podelelor poate sa fie mai simplu ca niciodata si cat se poate de ieftin, de aceea, consideram ca de o astfel de ocazie ar trebui sa profiti si tu.

Vezi produsul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here