Banda de alergat electrica cu display mare 7″ Actuell F3 – pareri si review

Alergarea pe banda poate fi de mare ajutor in cadrul unei cure de slabire. Spre deosebire de alergatul in parc banda de alergare are avantajul de a ne proteja articulatiile si ne ajuta sa controlam intr-un mod eficient detalii precum inclinatie, timp si viteza.

Caracteristici si avantaje banda de alergat electrica Actuell F3

Aceasta banda de alergare reprezinta aparatul ideal pentru miscarea zilnica, pentru cei care au nevoie de tonifiere, recuperare medicala, sau pierdere in greutate. Aceasta banda de alergare vine cu 12 programe presetate si un program special Body Fat. Plierea se face automat pe cilindru pentru a ocupa cat mai putin spatiu si pentru a fi depozitata cu usurinta oriunde. In timpul deplierii intra in actiune sistemul hidraulic. Computerul este cel care ofera o monitorizare importanta a sedintelor de antrenament si afiseaza informatii importante precum calorii consumate, nivel inclinare, pulsul inimii, viteza, distanta parcursa si timp.

Greutatea maxima suportata este de 110 kilograme. Are integrat un sistem pentru atenuarea socului in timpul alergarii ceea ce inseamna ca asigura o alergare in conditii de deplina siguranta pentru articulatii. Motorul are o putere de 2CP, destul de puternic care ofera o viteza de rulare de maxim 16km/h. Inclinarea manuala pe 3 nivele este cea care asigura exercitii mai complexe, recomandate sportivilor de performanta. Acesta banda de alergare ofera posibilitatea controlarii computerului prin intermediul aplicatiei FitShow gratie unei tablete sau unui smartphone. Este prevazuta cu functia cheie de siguranta fapt ce inseamna ca banda de va opri imediat in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza.

Tastele on/off si de reglare a vitezei se afla la indemana, pe manere. Banda de alergare este prevazuta cu senzori puls manual pentru citirea rtimului cardiac si are boxe incorporate. Rotile de transport o fac mai usor de transportat dintr-o incapere in alta. Este prevazuta cu perne elastice pentru amortizare. Dimensiunea suprafetei de alergare este de 130X42 centimetri. Sistemul de amortizare a socului la alergare garanteaza o functionare silentioasa si usoara. Este 95% asamblata in cutie pentru ca utilizatorul sa o poata instala cu usurinta. Nivelul de zgomot la functionare este redus, nu va deranja pe nimeni in timpul functionarii.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here