Banda de alergat electrica cu display mare 7 Actuell F6 – pareri si review

Achizitia unei bande de alergat poate fi o investitie excelenta, este un aparat care ne asigura un antrenament cardio foarte bun din confortul propriei locuinte. Benzile de alergat se numara printre cele mai populare aparate de fitness care ne ofera eficienta si benficiile unui antrenament cardio.

Caracteristici si avantaje banda de alergat electrica cu display mare Actuell F6

Aceasta banda de alergare reprezinta un dispozitiv modern care permite intretinerea zilnica precum si tonifierea sau un program stabilit de antrenament. Ofera posibilitatea de a practica o gama variata de exercitii pentru muschii bratelor si picioarelor la intensitati si viteze diferite. Banda de alergat se poate instala cu deosebita usurinta in orice camera, are o dimensiune redusa si se poate plia si depozita fara probleme dupa incheierea antrenamentului. Aceasta banda de alergare este un model mai complex spre deosebire de restul modelelor de pe piata, este ideala pentru sportivii de performanta datorita faptului ca dispune de 15 nivele de inclinare si de posibilitatea de a memora programele de antrenament. Motorul este unul puternic si asigura o viteza maxima de 16km/h.

Constructia acestui aparat este una robusta si compacta, cu un cadru rezistent si o suprafata de alergare de 135X46 de centimetri. Rotile ajuta la transportul benzii de alergare dintr-o incapere in alta. Functia de siguranta cu care este prevazuta permite oprirea automata a motorului in cazul in care utilizatorul se dezechilibreaza in timpul antrenamentului. Banda de alergare este prevazuta cu un sistem de amortizare a socului la alergare, sistem ce ii asigura o utilizare silentioasa ceea ce inseamna ca poate fi folosita si seara fara sa deranjeze pe cineva. Banda de alergare este dotata cu un sistem de depilere automata cu ajutorul sistemului hidraulic al cilindrului. Are un display LCD cu dimensiuni mari, cu o diagonala de 7 inci care ofera informatii utile precum viteza de deplasare in timpul antrenamentului, caloriile consumate, pulsul, timpul si distanta. Programele, in numar de 12, se pot defini usor cu ajutorul setarilor din panou, inclinarea si viteza se pot modifica prin intermediul butoanelor plasate la indemana. Greutatea maxima suportata a utilizatorului este de 130 de kilograme.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here